• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Laserbehandelingen zijn alleen in onze klinieken in Zwolle en Groningen beschikbaar.

Huidverstrakking met laser, ultrasound en radiofrequentie

De wens voor huidverstrakking is bij veel mensen aanwezig. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van probleemzones. Probleemzones zoals dikke of verslapte bovenarmen, hamsterwangen, een onderkin, een hangende hals, lovehandles (vetophopingen in uw taille) of zadeltassen (vetophopingen aan uw dijen) kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw lichaam. Huidvestrakking met behulp van de ClearLift voor het gelaat en de Alma Accent Ultra V voor het lichaam, is een effectieve en duurzame oplossing. Plaatselijk vetweefsel wordt afgebroken en uw huid wordt zichtbaar strakker, steviger en gezonder.

Huidverstrakking hals zonder operatie met de ClearLift

De ClearLift is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van slappe huid in het gezicht, hals en decolleté. Bij bijvoorbeeld een slappe hals is de huid wel gaan hangen, maar is er niet altijd sprake van vetophopingen. Deze huid heeft normaal gesproken een halslift nodig om te verstrakken, alleen wordt dit door de meeste artsen niet gedaan vanwege tegenvallende resultaten. De ClearLift laser verstrakt de huid in de hals wel en heeft bovendien geen nadelige bijwerkingen.

Accent Ultra V verwijdert vet en verstrakt uw huid

Body contouring is het verminderen van plaatselijke vetophopingen en cellulite en het verstevigen en verstrakken van de huid. Onze innovatieve Alma Accent Ultra V pakt uw probleemzones eenvoudig aan met behulp van ultrasound (bekend uit de echografie) en radiofrequentie. Deze golven verwarmen het plaatselijke vetweefsel, waardoor een gedeelte van uw vetcellen wordt afgebroken. De afvalstoffen worden via het lymfesysteem afgevoerd. De Accent Ultra V vermindert niet alleen de plaatselijke vetophopingen door middel van ultrasound, maar de radiofrequentie zorgt ook voor huidverstrakking van het onderhuids bindweefsel van de behandelde zone.

Specialist in body contouring

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van body contouring. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van body contouring? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV
Bedankt. U hoort snel van ons.
Ik heb een vraag

Ik heb een vraag

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV
Bedankt. U hoort snel van ons.
Gratis consult aanvragen

Gratis consult aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV
Bedankt. U hoort snel van ons.