• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Wenkbrauwen & wimpers

Verzorgde wenkbrauwen en wimpers geven u een frisse uitstraling. In onze schoonheidssalon bieden wij verschillende behandelingen aan om uw wenkbrauwen mooi “in shape” te krijgen.

Eyebrow shaping: verven en epileren van uw wenkbrauwen
Voor een mooie vorm en een verzorgde look epileren en verven wij uw wenkbrauwen. We epileren uw wenkbrauwen met een pincet. Bij veel donshaartjes, gebruiken we wat hars om de contouren van uw wenkbrauwen te verfraaien.

Oosters epileren: threading
Om uw wenkbrauwen extra mooi te shapen gebruiken we ook wel threading. Dit is een oude, Oosterse manier van ontharen. Met twee draadjes, die kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we de kleinste donshaartjes. Geschikt voor bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen.

Permanente make-up: voor vollere wenkbrauwen
Voor vollere wenkbrauwen bieden wij u een behandeling met permanente make-up. Met de mesjestechniek tekenen we ‘haartjes’ in uw wenkbrauwen. We maken met een speciaal mesje een flinterdun krasje tussen de aanwezige wenkbrauwharen en kleuren dit met natuurlijk pigment. Deze haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Wimpers verven
Natuurlijk behoort het verven van uw wimpers ook tot onze mogelijkheden. Dat betekent dat u gedurende tot wel 6 weken geen mascara nodig heeft voor een mooie oogopslag. Dit bespaart u veel tijd en moeite en u ziet er altijd verzorgd uit.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak Afspraak maken

Maak nu een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV
Bedankt. U hoort snel van ons.
Ik heb een vraag

Ik heb een vraag

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

MV
Bedankt. U hoort snel van ons.