Rimpels bovenlip

Prijslijst (PDF)

Vlak voor u de deur uitgaat, werkt u nog even uw lippenstift bij. Maar door rimpels op uw bovenlip ziet uw liplijn er rafelig uit, waardoor make-up slordig staat. Onze behandelingen helpen u eenvoudig van deze ‘barcode’ op uw bovenlip af.

Fillers helpen tegen rimpels bovenlip

De snelste weg naar een strakke liplijn is door de lipcontouren van de bovenlip iets op te vullen met fillers. Hierdoor zijn de randen van uw lippen steviger. De huid staat plaatselijk een heel klein beetje onder spanning, waardoor rimpels minder opvallen. Een behandeling met fillers voorkomt ook dat de rimpels op uw bovenlip verergeren. Soms vullen we de rimpels op uw bovenlip zelf ook voor een beter resultaat.

Obagi Medical verbetert de kwaliteit van de huid rond uw mond. Na de behandeling ziet de huid er fris en gezond uit. De rimpels op uw bovenlip verminderen drastisch. De behandeling is nog succesvoller als u deze combineert met een medische peeling.

U kunt ook kiezen voor een laserbehandeling om de rimpels op uw bovenlip te verminderen. De laser maakt een heleboel miniscule perforaties in de huid, waardoor deze gaat schilferen. Na de behandeling voelt de huid gladder aan.

Prachtig effect op de lange termijn

Onze fillers geven u een direct resultaat. Door fillers te combineren met Obagi Medical creëert u een prachtig effect waar u ook op de lange termijn plezier van heeft. Mooie lippen, een verzorgde look en natuurlijk elke dag lippenstift!

Behandelingen

Snel naar...

Kin en lippen

Wilt u weten welke behandeling geschikt is voor u?

Maak vrijblijvend een afspraak of laat u terugbellen door één van onze specialisten.

Bel me terug »

We bellen u graag terug

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur. Wilt u graag dat wij u bellen? Geef ons dan uw naam en telefoonnummer en wij bellen u binnen één (werk-)dag terug.

Bedankt. We nemen telefonisch contact met u op.
X
Maak direct een afspraak »

Maak nu een afspraak

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

M V 
Bedankt. U hoort snel van ons.
X

De voordelen van DermaClinic

  • Jaarlijks worden ruim 5.000 behandelingen uitgevoerd
  • 18 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 11 jaar ervaring