Je huid thuis een extra boost geven? Onze schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten geven je 5 tips.

1.     Peeling en hydratie

Een cel vernieuwende peeling voor thuis? Dat kan op een veilige en effectieve manier met de Enzymatic Peel van ZO Skin Health. Dit product biedt zachte huidvernieuwing met onzichtbare exfoliatie, hydratatie en een gladde huidstructuur. Breng deze twee avonden in de week aan. Hiermee stimuleer je je huid en blijft deze stralend.

2.     Altijd een droge huid?

Traditionele moisturizers zorgen voor een luie huid en uiteindelijk tot meer huidproblemen. Zorg dat je huid optimaal beschermd is met de C-Me Anti Oxidant Day Serum. Deze hydrateert en revitaliseert je huid en bevat veel antioxidanten.

3.     Droge handen door desinfectiemiddelen?

Wil je je handen wat extra aandacht geven na het vele handen wassen en desinfecteren? Het gebruik van een verkeerd product (vaak een ‘moisturizer’ genoemd) doet dan vaak meer kwaad dan goed. De C-Me Reablance is ontwikkeld om irritatie te verzachten en de natuurlijke vochtbalans in de huid te herstellen. De C-ME Reblance kan onder andere gebruikt worden voor het herstellen van de huid van de handen.

4.     Kleurtje in de winter

Wil je je huid verzorgen en toch een mooie zomerse gloed? De Morning Summer Glow en de Santa Fe Bronzer van Colorescience geven je huid een mooie bruine gloed, hydateren en verzorgen je huid in de winter.

5.     Me Time na een dag Videobellen

Plan na een drukke dag (thuis) werken lekker wat ‘Me Time’ in. Naast je dagelijkse reiniging kun je je huid zelf extra diep reinigen door middel van het Complexion Clearing Masque. Dit natuurlijke kleimasker op basis van 10% sulfur reinigt verstopte poriën, absorbeert overtollig talg en hydrateert de huid.

De genoemde producten zijn verkrijgbaar in één van onze zeven vestigingen. Of boek een gratis online consult. Heb je vragen na het lezen van deze tips? We zijn altijd bereikbaar voor een telefonisch of online consult op 085 -112 2004 of per mail.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Blog