Specialist in behandeling van acne

DermaClinic is gespecialiseerd in de behandeling van diverse huidproblemen, zoals acne. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen of heb je vragen over acne? Boek dan een gratis consult.

“Acne might be good at destroying your self-confidence. DermaClinic is good at destroying acne”

Wat is acne?

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij de talgkliertjes in het gezicht, de rug, borst of schouders verstopt of ontstoken raken. Acne kan ontstaan door verschillende factoren zoals hormonen, verhoogde talgafscheiding en verhoorning van de huid. Invloeden van buitenaf, zoals het gebruik van verkeerde producten die een verstopping van de talgklier veroorzaken, hebben een negatieve invloed op acne.

Verschillende soorten acne

Acne is te onderscheiden in veel verschillende soorten. De meest voorkomende kenmerken zijn de zogenaamde comedonen (ook wel mee-eters genoemd). De open comedonen (‘blackheads’) zijn oppervlakkig en vaak donker of zwart van kleur. Bij gesloten comedonen (‘whiteheads’) is de follikelopening volledig afgesloten, waardoor het talg zich onderhuids gaat ophopen en er witte bultjes zichtbaar worden. Wanneer een gesloten comedoon ontstoken raakt, ontstaat er een puistje. Vaak kleurt de huid rondom het puistje rood (erytheem). Bij zwaardere vormen van acne kunnen er pijnlijke infiltraten en bobbels ontstaan. Deze zorgen vaak voor acnelittekens.

Persoonlijk behandelplan tegen acne

Hoewel de meeste vormen van acne tegenwoordig gelukkig goed te behandelen zijn, blijft acne een huidaandoening met een chronisch karakter. Acne verdwijnt niet van de ene op de andere dag en het gaat vaak gepaard met een langdurig behandeltraject. 

Bij DermaClinic werken er verschillende huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten met een specialisatie in acne. Afhankelijk van de ernst van de acne en andere factoren wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Dit behandelplan zal bestaan uit zowel behandelingen bij ons in de kliniek als het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor thuis. Wij voeren in de kliniek de volgende behandelingen uit die gericht zijn op het verbeteren van de acne/het verminderen van acnelittekens:
– Uitreinigingsbehandeling
Dermapen
Peelings
Fractional laser

Verbeter je huid van binnenuit

Naast meerdere behandelingen in de kliniek raden wij ook sterk aan om thuis verzorgingsproducten te gebruiken die een goede werking hebben voor het behandelen van acne. Je kunt dit proces eigenlijk vergelijken met de tandarts. Ookal breng je twee keer per jaar een bezoek aan de tandarts, als je thuis je tanden niet poetst gaan deze twee bezoekjes jouw gebit niet redden. Hetzelfde geldt voor je huid. In onze klinieken werken wij met ons eigen merk C-ME Skincare. De medisch werkzame stoffen in C-ME Skincare dringen diep door in de huid en verbeteren de huid in de diepere lagen. Dankzij de actieve werkstoffen wordt de huid gestimuleerd om nieuwe en gezonde huidcellen aan te maken.
Je zult merken dat je huid tijdens het gehele behandelproces een aantoonbare transformatie door zal gaan maken. De producten van C-ME Skincare kunnen ook, onder begeleiding vanuit de kliniek, voor thuisgebruik aangeschaft worden.

Eerlijk advies

Vertrouwen komt voort uit eerlijkheid. En omdat we graag een langetermijnrelatie met je aangaan, is vertrouwen -en daarmee eerlijkheid- voor ons de enige manier. We geven geen adviezen waar we alleen zelf beter van worden. We geven ook niet alleen gewenste adviezen, hoe graag je ze ook zou horen. We beloven geen gouden bergen. Alles wat we je vertellen en adviseren is 100% in jouw belang.

Tamara na
Tamara voor

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Acne behandeling

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen