Mannen mogen zichzelf ook weleens een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen. Wij bieden uitgebreide behandelingen aan voor de mannenhuid. Van het grondig reinigen van de huid, tot aan het verwijderen van onzuiverheden en ongewenste haargroei.

Wij bieden een speciale facial voor de mannenhuid. Een complete schoonheidsbehandeling voor de mannenhuid met een diepe en intense werking. De huid wordt eerst diep gereinigd door het verwijderen van dode huidcellen (exfoliëren). De mannenhuid is gemiddeld iets dikker. Daarom  is het belangrijk om een intense reiniging met dieptewerking te doen. Na het exfoliëren van de huid, krijgt u een heerlijk masker. We sluiten af met een dagverzorging en een zonbescherming. Desgewenst verwijderen we ook onzuiverheden in de huid.

Ongewenste haargroei op uw lichaam kan als storend ervaren worden. Haren op uw bovenlip of kin zijn vaak hard en stug en laten rode plekken achter als u ze epileert. Het ontharen van de rug, schouders en borst is veel werk, zeker wanneer u het mooi wilt bijhouden. Afhankelijk van het haar- en huidtype kunnen de doktersassistenten en huidtherapeutes bij DermaClinic u helpen met elektrisch epileren en/of de nieuwste ontharingslaser.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Behandelingen voor de mannenhuid

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen