Bindweefselmassage is een reflexzonemassage waarbij de laag tussen de spieren en de huid wordt gestimuleerd. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft de massage een positief effect op verklevingen en een verslapte of slecht doorbloede huid.

Stimuleren van bindweefsel door massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt om rimpels te verzachten. Het is belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. De behandelaar past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die het bindweefsel stimuleren, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen). Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging. De massages worden door één als pijnlijk ervaren. Iemand anders valt er gerust bij in slaap.

Huidverbetering na meerdere behandelingen

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere massages nodig. Naarmate je meer behandelingen ondergaat, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Wij bieden de bindweefselmassage ook aan in kuurverband van 7 behandelingen, waarbij de zevende behandeling gratis is. De behandelaar stelt in overleg de behandelfrequentie met je vast.

Specialist in bindweefselmassage

DermaClinic is gespecialiseerd in bindweefselmassage voor de verjonging van de huid. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van bindweefselmassage voor jouw huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Bindweefselmassage

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen