Veel rimpels worden veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit. Door plaatselijk een klein beetje Botox te injecteren, ontspannen deze spieren en zijn rimpels minder zichtbaar. Botox is ook effectief bij ongewenste asymmetrie in je gezicht. Het effect van botox blijft ongeveer 2 tot 5 maanden zichtbaar.

Rimpels verzachten met Botox

De spieren die jouw rimpels en kraaienpootjes veroorzaken ontspannen zich onder invloed van Botox. De werkzame stof, botuline toxine type A, zorgt ervoor dat de spier tijdelijk minder hard hoeft te werken. Vaak span je de spieren in je gezicht vanzelf aan. Dit kan je onbedoeld een uitstraling geven die niet helemaal past bij wie je bent en hoe je je eigenlijk voelt. Zo kan een fronsrimpel zorgen voor een bozige uitdrukking. Door injecties met Botox nemen de rimpeltjes in je gezicht duidelijk af en ontstaat er meer rust in je gezicht. Pas wanneer je spieren niet meer zo hard hoeven te werken, ervaar je hoe een ontspannen uitdrukking voelt. Je zult hierdoor ook minder last hebben van hoofdpijn.

Duurzaam resultaat met Botox behandeling

Het effect van Botox wordt na ongeveer 14 dagen zichtbaar en houdt ongeveer 3 tot 5 maanden aan. Na een aantal vervolgbehandelingen heb je steeds langer plezier van de behandeling. De Botox houdt dan vaak langer aan door een natuurlijke aanpassing in je lichaam. Een behandeling is veilig en geeft snel resultaat. Botox vermindert niet alleen rimpels, maar wordt ook vaak ingezet bij het verhelpen van overmatig transpireren, tandenknarsen en hoofdpijn.

Specialist in behandeling met Botox

DermaClinic is gespecialiseerd in Botox behandelingen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Botox voor je huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Wij beschikken inmiddels over twintig behandellocaties, waaronder in Groningen, Zwolle, Den Haag en Utrecht. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Botox behandeling DermaClinic

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen