Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond je ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Botuline toxine kan worden ingezet om gezichtsspieren te ontspannen en de spierbeweging te verminderen. Het geeft de specifieke gezichtsspieren rust en vermindert zo de rimpels in jouw gezicht. Je krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze medische behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren.

Bocouture: het meest zuivere

DermaClinic werkt met het merk Bocouture. Bocouture staat bekend als het meest zuivere botuline toxine voor esthetisch gebruik. Het is zeer effectief voor de behandeling van voorhoofdslijnen, glabella fronslijnen en kraaienpootjes. Botuline toxine is in de volksmond beter bekend als botox. Omdat botox tegelijkertijd een merknaam is, ontstaat hier weleens verwarring.

Specialist in behandeling met botuline toxine

DermaClinic is gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van injectables? De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Wij lichten je daarom graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Botuline toxine

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen