“C-ME is gebaseerd op zeventien jaar praktijkervaring met producten, cliënten en methoden in mijn eigen klinieken. Deze kennis en ervaring liggen ten grondslag van ieder C-ME recept; ieder ingrediënt is zorgvuldig gekozen. Daarnaast hebben we extra aandacht geschonken aan een overzichtelijk assortiment verpakt in hygiënische en gebruiksvriendelijke tubes en dispensers.”

Waar het bij C-ME om draait is de mooiste versie van jezelf laten zien. Ook de filosofie van DermaClinic sluit daar naadloos op aan. Een uiterlijk dat bij je past, helpt je om jouw innerlijke schoonheid te benadrukken. Een gezonde huid behandel je niet alleen vanbuiten maar ook vanbinnen. Wij kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen we niet alleen jouw huidproblemen, maar blijft je uiterlijk natuurlijk en passend bij jouw persoonlijkheid.

DermaClinic streeft naar maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Door middel van onze VIP360-analyse krijg je een persoonlijk behandelplan met advies uit verschillende invalshoeken waarmee wij aan jouw wensen kunnen voldoen, zonder verdere verplichtingen.

Tijdens de behandelingen in onze klinieken maken wij gebruik van onze C-ME Skincare voor de beste huidverbetering. Ook is het mogelijk om een persoonlijk protocol op te stellen wat als ‘thuisbehandeling’ ingezet kan worden. Zo kan je thuis zelf met C-ME producten aan de slag en de resultaten nauwkeurig volgen. Ondanks dat wij in onze klinieken veel kunnen bereiken met verschillende behandelingen, is het belangrijk dat je de huidverzorgingsroutine zorgvuldig toepast, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Het stukje nazorg mag daarbij niet vergeten worden en ook daarvoor staan wij voor je klaar.

Met onze klinieken verspreid over het hele land zit er altijd wel een kliniek bij jou in de buurt. Interesse in een persoonlijk advies op maat? Maak dan gemakkelijk online een afspraak voor een gratis consult.

C-ME Skincare in je eigen salon

Iris Gesthuizen is al een aantal jaren werkzaam bij DermaClinic. “Ik ben begonnen als fulltime schoonheidsspecialiste in de kliniek maar tegenwoordig vervul ik mijn rol als accountmanager. Ik houd mij bezig met het geven van interne trainingen over C-ME skincare aan zowel onze eigen medewerkers als aan onze partnersalons waarmee wij samenwerken. Ook ben ik er om te zorgen dat de samenwerking met onze partnersalons goed verloopt en mag ik deze toffe samenwerkingen zelf opzetten.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen! De huid zelf en ook het verbeteren hiervan, is altijd mijn passie geweest.

C-ME skincare is een huidverbeteringslijn die aan alles voldoet en op de juiste en beste wijze de huid verbeterd. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig toegepast waardoor het product in de juiste huidlaag terechtkomt waar het zijn werk kan doen. De C-ME producten worden duurzaam in Nederland geproduceerd en vervoerd. Het grote voordeel is dat wij daardoor veel invloed hebben op de productie en verbetering van onze producten.

Waar ik erg blij mee ben, is ons nieuwe C-ME skincare Vitamin C Serum 20%! Dit is echt een ‘must have’ voor je huid. Het serum bestaat uit 20% pure vitamine C wat jouw huid een geweldige boost geeft. Echt een prachtig product die niet mag ontbreken in jouw skincare routine.”

Wil je meer weten over C-ME in je eigen salon? Neem dan gerust contact met mij op: 06 -11454847

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor C-ME Skincare

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen