De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt je huid. De make-up irriteert de huid niet, omdat het geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevat. Het is make-up in zijn meest zuivere vorm. Colorescience beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf en laat je huid ademen. Daarom is Colorescience een veilig product dat je kunt gebruiken na een laserbehandeling, medische peeling of injectablebehandeling. Je kunt Colorescience bestellen in onze webshop.

Puur product voor ieder huidtype

Diane Ranger is de ontwikkelaar van de minerale make-up en oprichtster van Colorescience PRO. Ze heeft deze uiterst pure cosmeticalijn ontworpen om specifieke huidproblemen tegen te gaan en te camoufleren en om de huid te beschermen tegen de invloeden van de zon en het milieu. Colorescience onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en doeltreffende ingrediënten. De mineralen in de make-up van Colorescience PRO beschermen je huid tegen UVA- en UVB-straling. Echte, gemicronizeerde mineralen, die op de juiste manier zijn verwerkt, zijn volledig waterresistent en lossen niet op in water. De waterresistente mineralen in Colorescience vormen een beschermende barrière op de huid: de huid blijft schoon.

Ideale combinatie met C-ME

Juist tijdens een behandeling met C-ME heb je soms wat last van roodheid in het gezicht. Een heel normale reactie die aangeeft dat je huid zich vernieuwt, maar daarom niet minder vervelend. Je combineert Colorescience probleemloos met C-ME. Omdat de huid kan blijven ademen, heeft het product geen invloed op het proces van huidtransformatie. Dat maakt Colorescience voor ons met recht een uniek product.

Specialist in minerale make-up

DermaClinic is gespecialiseerd in minerale make-up die je kunt gebruiken na een medisch cosmetische behandeling. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over minerale make-up in combinatie met een medisch cosmetische behandeling? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Mocht je producten willen (na)bestellen, dan kan dit in onze webshop.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Colorescience

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen