Dé oplossing voor haarverlies!

Haartransplantatie is dé oplossing om weer levenslange natuurlijke haarverbetering te krijgen. Een blijvend resultaat met levenslange garantie. Dat is de belofte van DermaClinic.

Haartransplantatie bij DermaClinic

 • Blijvend resultaat
 • Levenslange garantie
 • Geen littekens
 • Zeer ervaren team van erkend cosmetische artsen en hair technicians
 • De veiligste en meest effectieve methode (FUE)
 • Al 20 jaar een gerenommeerde cosmetische kliniek
 • Altijd met gratis haargroeistimulatie behandeling t.w.v. €150,-

Wat is haartransplantatie?

Haartransplantatie is een ingreep waarbij haren verplaatst worden. Gezonde donorharen worden weggehaald uit de haarkrans achter op het hoofd en naar het behandelgebied getransplanteerd. Er ontstaan dus geen nieuwe haren.

Haren die in de haarkrans groeien zijn immuun tegen haaruitval. Hierdoor blijven ze ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren. Er zijn verschillende manieren om haarzakjes te verplaatsen. DermaClinic werkt alleen volgens de FUE methode. Daarbij worden de haarzakjes één voor één uit het donor gebied gehaald en worden ook weer één voor één teruggeplaatst. Het grootste voordeel hiervan is dat er geen zichtbare littekens ontstaan.

Haren groeien het beste in een voedingsrijke ‘bodem’. In dit geval de hoofdhuid. Voor het beste resultaat is het belangrijk om deze ‘voedingsbodem’ zo rijk mogelijk te maken aan stoffen die de haargroei stimuleren. Om te onderstrepen hoe belangrijk de voedingsrijke huid is, ontvang je de eerste XL Hair behandeling gratis.

Eerlijk over haartransplantatie

Uitleg over haartransplantaties wordt vaak erg ingewikkeld gemaakt. Termen als DHI (Direct Hair Implantation), Artas Robotic en Sapphire FUE klinken wellicht indrukwekkend, ze zeggen echter alleen iets over de gebruikte instrumenten. Wat telt is dat er gewerkt wordt met de veiligste en meest effectieve techniek en dat jij er weer een mooie bos haar aan overhoudt. Daarom houden wij het liever simpel, begrijpelijk en vooral eerlijk. We vertellen je er graag alles over tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste consult.

Hoe ziet een eerste consult eruit?

Tijdens het eerste consult kun je je wensen kenbaar maken aan onze haartransplantatie specialist(e). Deze zal een analyse maken van het te behandelen gebied en vervolgens beoordelen of er voldoende donorhaar aanwezig is en adviseren over de behandeling. Verder geeft zij advies over de ingreep, hoe je je er het beste op kunt voorbereiden en wat je zelf kunt doen om het maximale resultaat te behalen. Uiteraard worden ook al je vragen beantwoordt. Het eerste consult vindt plaats met de haartransplantatie specialist(e). Het consult kan ingepland worden in onze kliniek in Utrecht. In het geval je ver weg woont(100>km) kun je ook kiezen voor een online videoconsult. Dit is alleen een kennismaking-gesprek om globaal in te kunnen schatten of een haartransplantatie een goede oplossing zou kunnen zijn. Mocht u serieus overwegen om een behandeling uit te voeren dan adviseren wij hiervoor een afspraak in onze kliniek in Utrecht.

Meer informatie over onze boekings- en annuleringsvoorwaarden voor haartransplantatie.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Haartransplantatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
 • 20 behandellocaties
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
 • 97% positieve ervaringen