Oneffenheden in je huid, zoals steelwratjes en andere wratten, kunnen hinderlijk zijn of als cosmetisch storend worden ervaren. Denk hierbij aan een wrat op een prominente plaats of een steelwratje dat je steeds voelt tijdens het bewegen. Huidoneffenheden verwijderen is vaak mogelijk met laser of in enkele gevallen met huidchirurgie.

Huidoneffenheden verwijderen met laser

In veel gevallen wordt er bij het verwijderen van huidafwijkingen en huidoneffenheden gekozen voor huidchirurgie, waarbij de wrat of het steelwratje wordt weggesneden. Soms is het echter ook mogelijk om fibromen en wratten te verwijderen met de medische laser (Skin Remodeling). Op de huid liggende huidafwijkingen worden hierdoor vlakker en er is een verminderde kans op littekens. Huidchirurgie is dan niet meer nodig. Je arts zal je adviseren of een laserbehandeling de juiste behandeling is in jouw situatie.

Plasmage bij huidoneffenheden

Een Plasmage behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie ter behandeling van medische en cosmetische indicaties. Het apparaat dat we hiervoor gebruiken is de Plasmage en het werkt op basis van plasma-energie.

Specialist in het verwijderen van huidoneffenheden

DermaClinic is gespecialiseerd in het verwijderen van huidoneffenheden met behulp van laser. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw fibromen of wratten? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Huidoneffenheden verwijderen met laser

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen