Littekens, acne, overbeharing: het zijn voorbeelden van huidproblemen die goed te behandelen zijn met huidtherapie. Wellicht heb je heel andere huid gerelateerde klachten zoals couperose, huidveroudering of pigmentvlekken en wil je professioneel advies of een behandeling waarmee je daadwerkelijk resultaat ziet. Met behulp van huidtherapeutische behandelingen kunnen we jouw klachten verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. De huidtherapeuten van DermaClinic zijn hoogopgeleid (hbo+) en zeer ervaren. In veel gevallen komt huidtherapie in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar.

Huidtherapie door een huidtherapeut

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist. De benaming ‘huidtherapeut’ is wettelijk beschermd: alleen mensen die hiervoor een specifieke hbo-opleiding hebben voltooid mogen zich zo noemen. Uiteraard zijn de huidtherapeuten van DermaClinic geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zo weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Huidtherapie bij DermaClinic

Huidtherapie soms vergoed door zorgverzekeraars

In principe heb je geen verwijzing nodig voor een behandeling door een huidtherapeut. Wel kan het zijn dat je een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig hebt om in aanmerking te komen voor vergoeding door je zorgverzekeraar. Een groot deel van de huidtherapeutische behandelingen bij DermaClinic wordt met een verwijzing vergoed door je zorgverzekeraar. Wel moet je de factuur eerst zelf betalen. Je dient de factuur daarna in bij je zorgverzekeraar. Deze zal het bedrag meestal binnen twee weken op je rekening storten.

Specialist in huidtherapie

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van de huid met behulp van huidtherapie. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Huidtherapeutische behandelingen

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen