Huidverslapping wordt veroorzaakt doordat de huid met de jaren gaat hangen door een verminderde aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastinevezels. Zelfs als je gezond eet, sport en afvalt, kun je last hebben van verslapping van de huid. Probleemzones in het gelaat zoals onderkin, hangende hals of hamsterwangen kunnen ervoor zorgen dat je niet gelukkig bent met je uitstraling.

Wij werken met de ClearLift laser en de Fractional Laser voor verstrakking in het gelaat. Deze toepassingen zijn effectief en duurzaam. Je huid wordt zichtbaar strakker, steviger en gezonder.

ClearLift Laser voor huidverstrakking

De ClearLift is bij uitstek geschikt voor het verstrakken bij het verslapping van de huid in het gezicht zoals onder de ogen, voorhoofd, rondom de mond en kaaklijn, hals en decolleté. Krachtige lichtflitsen stimuleren de aanmaak van collageen diep in de huid, terwijl de opperhuid in tact blijft. Daarom kan de ClearLift laser je huid vrijwel pijnloos en effectief verstrakken, bijvoorbeeld in je hals of onder je ogen. Het resultaat is langdurig, de behandeltijd is kort en je hebt geen last van downtime. Een behandeling tijdens je lunchpauze is vaak goed mogelijk, je bent direct weer toonbaar. Deze behandeling is ook goed te combineren met de Fractional Laser.

Verslapping hals zeer goed te behandelen met de ClearLift

Verslapping in een hals is erg moeilijk te behandelen maar de huid in je hals verraadt vaak wel je echte leeftijd. Ook een Plastisch Chirurg kan de huid van de hals niet liften omdat dit je zou beperken in je bewegingsvrijheid en dit bovendien optisch geen mooi resultaat geeft. De Clearlift geeft hier wel resultaat en bovendien ook nog eens zonder vervelende bijwerkingen. Daarom noemen wij het ook wel Laserchirurgie. Daar waar de echte chirurgie stopt, kan de ClearLift laser toch uitkomst bieden. Al na twee tot drie weken zie je het eerste resultaat: een meer gladde, stevige huid en een frisse uitstraling. Met 6 a 7 behandelingen heb je een optimaal resultaat.

Littekenbehandeling met de ClearLift Laser

De ClearLift Laser wordt met name ingezet voor het versoepelen van littekens waarbij de huid bij het litteken door onderhuids bindweefsel is verhard. Doordat de ClearLift Laser doordringt tot de lederhuid is het mogelijk dit bindweefsel te versoepelen. De Fractional Laser wordt erg succesvol ingezet bij de behandeling van littekens die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen Fillers en medische peelings ook bijdragen aan een goede littekenbehandeling.

Kuurbehandeling voordeel

Als je een kuur van 6 ClearLift behandelingen aankoopt, krijg je van ons de 7de behandeling gratis.

Fractional Laser

Met de gefractioneerde erbium laser verdampen we een flinterdun laagje van de huid en worden er microscopische openingen gemaakt in het huidoppervlak.

Krachtige huidverbetering van buiten en van binnenuit

De laserenergie dringt diep in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt je huid een gladder oppervlak, verbetert de huidstructuur en wordt de huidskleur minder vaal. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en verwijdert overtollige dode huidcellen. Rimpels en fijne lijntjes vervagen. Naast het feit dat de dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd geeft de laser een krachtige stimulans van binnenuit om te vernieuwen. Ook weken na de behandeling ziet je huid er mooier en voller uit.

Littekenbehandeling met de Fractional Laser

De Fractional Laser wordt vaak erg succesvol ingezet bij de behandeling van littekens. Bij littekens waar veel onderhuids bindweefsel een rol speelt wordt de ClearLift laser juist weer ingezet. Daarnaast kunnen Fillers en medische peelings ook bijdragen aan een goede littekenbehandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling heb je 3 tot 7 dagen last van lichte roodheid en ontstaat er een dun korstje op de huid. Het beste resultaat bereik je met meerdere behandelingen, waarbij je steeds een pauze van circa 4 weken aanhoudt. Je krijgt een optimaal resultaat na 4 behandelingen.

Kuurbehandeling voordeel

Als je een kuur van 4 behandelingen ondergaat hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor je. Meer informatie vind je in onze prijslijst.

Huidverstrakking in combinatie met C-ME

Met de producten van C-ME wordt je huid niet alleen strakker, maar ook gezonder. Dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor een nieuwe, gezonde huid. Bovendien stimuleert C-ME de celdeling, waardoor je huid ook op de lange termijn soepel en elastisch blijft zonder te gaan hangen. Vaak gaat een slappe huid samen met pigmentvlekken, rimpeltjes en een vale teint. C-ME behandelt het hele spectrum aan klachten rondom huidveroudering.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Huidverstrakking en huidversteviging

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen