Met het verstrijken van de jaren verandert je gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van je huid. Je kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof je gezicht niet meer past bij hoe je je vanbinnen voelt. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor je weer tevreden zult zijn met jouw uiterlijk. Injectables zijn onder te verdelen in fillers en botuline-toxine.

Hoe verloopt een behandeltraject bij DermaClinic

Volumeherstel met fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar jouw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Met onze liquid facelift liften we het hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen, is een behandeling met injectables heel effectief.

Gezichtsspieren ontspannen met botuline-toxine

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond je ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in je gezicht. Je krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren.

Specialist in behandeling met injectables

DermaClinic is gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Onze kliniek richt zich op een medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van injectables? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis persoonlijk advies.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak Injectables

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen