Met het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht en neemt het volume af. De huid wordt langzaam minder stevig en elastisch en krijgt minder ondersteuning door de afname van onderhuids vet. Dit kan resulteren in een vermoeide gezichtsuitdrukking en hangende contouren. Met een liquid facelift realiseren we een natuurlijke volumecorrectie voor je hele gezicht.

Maatwerk voor je gezicht

De liquid facelift is altijd maatwerk en kan worden uitgevoerd met verschillende injectables en technieken. Door onze canuletechniek hebben we maar een klein prikje nodig om een groter gebied onderhuids te injecteren. Het resultaat van een liquid facelift is heel natuurlijk. Je bent nog steeds jezelf en je behoudt je natuurlijke uitstraling, maar ziet er zachter en uitgeruster uit.

Facelift zonder operatie

Met onze liquid facelift wordt je gezicht op een heel natuurlijke en veilige manier gelift zonder ingrijpende operatie: je natuurlijke gezichtscontouren komen terug. We herstellen vormen en volume en corrigeren verslapte contouren. Ook diepere lijnen, rimpels en plooien worden zachter. Het resultaat van een liquid facelift is vrijwel direct zichtbaar. Je hebt wel 9 tot 12 maanden plezier van jouw facelift zonder operatie.

Specialist in liquid facelift

DermaClinic is gespecialiseerd in liquid facelifts met injectables. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van een liquid facelift voor jouw huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Meer weten over een Botox behandeling bij DermaClinic

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Liquid facelift

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen