Microdermabrasie reinigt en stimuleert je huid. Microdermabrasie is een medische behandeling ter ondersteuning van onze behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering. Na een behandeling met microdermabrasie is je huid schoner en zachter en ziet je huid er gezonder uit.

Verbetering van de huidconditie

Voor een onregelmatige huid is microdermabrasie een goede oplossing. Bij acne, acnelittekens en vergrote of verstopte poriën zorgt de behandeling voor een egalere huid. Ook als je huid vet is of juist heel droog helpt de behandeling in de verbetering van je huidconditie. Door het verwijderen van een dun laagje van de dode huidcellen ziet de huidtoon er frisser en stralender uit. Bij bijvoorbeeld acne worden de poriën en verstopte talgklieren diep gereinigd. Tijdens de behandeling werken we met steriele zandkristallen en een vacuümsysteem. Hierdoor laten de dode huidcellen los. Deze zuigen we, samen met de zandkristallen, weer op.

Voor ieder huidtype effectief

Afhankelijk van jouw huid kiezen we het diepteniveau van de behandeling. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype. Het herstel gaat snel: als je al last hebt van roodheid, is dit binnen een dag verdwenen. Na de behandeling verbetert de doorbloeding van de huid. Microdermabrasie stimuleert de celdeling in je huid, waardoor deze gladder aanvoelt. De verbeterde huidstofwisseling zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen. Deze behandeling bieden we aan in DermaClinic Groningen en Zwolle.

Specialist in huidverbetering met microdermabrasie

DermaClinic is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de huid met bijvoorbeeld microdermabrasie. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van microdermabrasie? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Microdermabrasie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen