Mannen kunnen net als vrouwen last hebben van ongewenste beharing, zowel in het gezicht als op het lichaam. Met laser kunnen we ongewenste haargroei of overbeharing bij mannen veilig en effectief verminderen. Ontharen bij mannen; je hoeft eindelijk niet meer te scheren, waxen of epileren voor een gladde huid.

Ontharen met laser bij mannen

Mannen kunnen last hebben van overbeharing van de rug, schouders, borst of armen. Ook de baardgroei kan in sommige gevallen vragen om een duurzame oplossing, bijvoorbeeld bij scheerirritatie of ingegroeide haren. Met laser kiest je voor permanente haarreductie in je gezicht of op je lichaam.

Hoe werkt laserontharing?

Het licht van de laser wordt door het pigment in de haarzakjes geabsorbeerd. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Bij DermaClinic werken we met de meest moderne, veilige en medische laserapparatuur. Onze lasers zijn zo krachtig dat er maar weinig behandelingen nodig zijn voor een langdurig glad resultaat. Gemiddeld heb je 8 tot 10 laserbehandelingen nodig voor optimale ontharing.

Is jouw huid geschikt voor laserontharing?

Ontharen met onze Diode laser is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. Bovendien kan laser over het hele lichaam worden toegepast. Slechts heel soms blijkt ontharen met laser toch niet mogelijk. In dat geval kunnen we kiezen voor ontharing met behulp van elektrisch epileren.

Specialist in ontharen bij mannen

DermaClinic is gespecialiseerd in duurzaam ontharen, ook bij mannen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jouw ongewenste haargroei? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen bij mannen, pijnvrij en duurzaam

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen