Omdat blonde of grijze haren nauwelijks pigment bevatten, is ontharen met IPL of de Soprano Diode ICE laser soms niet mogelijk. Blonde of grijze ongewenste haren verwijder je duurzaam door middel van elektrische epilatie. Ontharen door elektrisch epileren is een uitstekend alternatief en bij uitstek geschikt voor kleine oppervlakten, zoals voor het verwijderen van ongewenste haren in het gezicht. De huid wordt langdurig zacht en glad, zonder stoppels.

Klein gecontroleerd stroomstootje verwijdert haar

Bij elektrisch epileren worden de haartjes stuk voor stuk behandeld met een heel dun naaldje. We brengen het naaldje langs de haarschacht in het haarzakje en geven hierna een klein gecontroleerd stroomstootje in de haarfollikel. Deze energie is vooraf ingesteld en volkomen veilig. Het haarzakje wordt verwarmd, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt. De behandeling is soms gevoelig. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om de sterkte van de stroomstootjes aan te passen aan jouw pijngrens. Zo blijft de gevoeligheid van de behandeling altijd binnen jouw grenzen. Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en wat bobbelig zijn. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer.

Meerdere behandelingen tegen ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei verwijderen door middel van elektrisch epileren is een intensief traject. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid haartjes en de gewenste oppervlakte die je wilt laten ontharen. Daar staat tegenover dat de behandeling over het algemeen minder kostbaar is dan een laserbehandeling. Ben je aanvullend verzekerd? Informeer dan bij jouw zorgverzekeraar naar een vergoeding voor elektrisch epileren bij ongewenste haargroei.

Specialist in ontharen met elektrisch epileren

DermaClinic is gespecialiseerd in huidbehandelingen, zoals duurzaam ontharen door middel van elektrisch epileren. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste haargroei? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen: elektrisch epileren

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen