Heb je last van ongewenste haargroei in je gezicht of op je lichaam? Duurzaam ontharen met behulp van laser, is doeltreffend en efficiënt. Na meerdere behandelingen blijven de ongewenste haren voor een lange periode weg. Lees hier meer over ontharen met SHR, een techniek die vrijwel pijnloos is en voor alle huidtypes geschikt is.

Laser ontharen; ongewenst haar verdwijnt

Het licht van het speciale handstuk reikt tot in het pigment van de haar. De lichtflitsen gaan via de haar naar de haarwortel. Daar wordt het licht omgezet in warmte. Deze warmte wordt omgezet in energie die diep doordringt tot in het haarzakje. We gebruiken een speciale gel om dit proces te optimaliseren. Het haarzakje wordt vernietigd en de ongewenste haar verdwijnt. Duurzaam ontharen met laser is vooral effectief tegen donkere haren op een lichte huid. Heb je een getinte of donkere huid? Dan is SHR meer geschikt voor jou.

Behandeling met laser voor ontharen

De behandeling met laser kan als licht gevoelig ervaren worden. Veel van onze cliënten vergelijken het gevoel tijdens de behandeling alsof er met een elastiekje tegen de huid geschoten wordt. De Soprano Ice Laser is echter vrijwel pijnloos. Omdat de behandeling op basis van pigment werkt, vragen we je om vanaf 4 weken voor de behandeling niet meer te zonnebaden. Dit geldt ook voor spraytan en zelfbruinende crèmes. Ook het harsen en/of epileren van de haren is niet meer toegestaan vanaf 6 weken voor de behandeling. Uiteraard mag knippen en/of scheren wel; ook tussen de behandelingen door mogen de haren geschoren worden.

Langdurig haarvrij met laser

Voor een effectieve ontharing met laser is het van belang dat jouw haartjes zich in de juiste groeifase bevinden. Twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit die tijdens de behandeling in de juiste groeifase zaten. Niet alle haren zitten op hetzelfde moment in de groeifase. Hierdoor heb je meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt af van jouw haargroei en de te ontharen oppervlakte. Gemiddeld heb je ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig voor een langdurig en duurzaam resultaat. Wel kunnen zich nieuwe haarzakjes ontwikkelen waarin zich weer een nieuw haartje vormt. Ons advies is om na de behandelkuur ongeveer eens per jaar een nieuwe behandeling te ondergaan om het resultaat optimaal te onderhouden.

Specialist in ontharen met laser

DermaClinic is gespecialiseerd in duurzaam ontharen door middel van laser. Wij zijn gevestigd in Groningen, Zwolle, Tilburg, Den Bosch, Den haag, Arnhem en Utrecht. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van laser voor jouw ongewenste haargroei? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Laser ontharen

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen