Kamp je met ongewenste haargroei? Dan is ontharen met de Soprano ICE Diode laser (SHR) mogelijk de beste oplossing voor duurzame ontharing. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel alle huid- en haartypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam en gezicht. De Soprano ICE Diode laser biedt het snelste en beste resultaat!  

Ontharen met SHR 

SHR staat voor Super Hair Removal. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. We gebruiken een speciale gel om dit proces te optimaliseren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 85 procent. Je krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei. 

Ontharen met HR 

In sommige situaties is de HR-stand meer geschikt om te gebruiken tijdens de behandeling. De HR-methode geeft in een flits al zijn warmte af aan een specifieke plek en wordt dus stationair gebruikt. Tijdens de behandeling worden losse pulsen gezet. Deze methode kan als iets gevoeliger worden ervaren, maar ook hier koelt het handstuk de huid voortdurend.    

Is laser ontharen pijnloos? 

Tijdens de behandeling met de Soprano ICE Diode laser kun je een warm en licht branderig gevoel ervaren. Daarom gebruiken we een koelmechanisme. Hiermee zorgen we dat de behandeling zeer goed te verdragen is. Je ondervindt geen bijwerkingen, behalve een lichte roodheid na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden hervatten. 

Duurzaam resultaat met laser ontharen 

Voor een effectieve ontharing met laser is het van belang dat jouw haartjes zich in de juiste groeifase bevinden. Twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit die tijdens de behandeling in de juiste groeifase zaten. Niet alle haren zitten op hetzelfde moment in de groeifase. Hierdoor heb je meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt af van jouw haargroei en de te ontharen oppervlakte. Gemiddeld heb je ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig voor een langdurig en duurzaam resultaat. Wel kunnen over de tijd heen nieuwe haarzakjes ontwikkelen, waarin weer een nieuw haartje wordt gevormd. Ons advies is daarom om na de behandelkuur ongeveer eens per jaar een nieuwe behandeling te ondergaan om het resultaat optimaal te onderhouden.  

We behandelen je iedere 6 tot 8 weken. De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Specialist in ontharen met laser 

DermaClinic is gespecialiseerd in duurzaam ontharen met laser. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Groningen, Den Haag, Haarlem en Zwolle. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Soprano ICE Diode laser. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut (gelaat en lichaam) of schoonheidsspecialist (lichaam). Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

 

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Soprano ICE Diode laser (SHR en HR) 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen