Heb je last van ongewenste haargroei dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor u voor duurzame ontharing. Deze behandeling, ook wel SHR-behandeling genoemd met de Soprano ICE Diode laser, is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam en gezicht. Groot voordeel is dat de Soprano ICE Diode laser vrijwel pijnloos onthaart. De Soprano ICE Diode laser biedt het snelste resultaat met het meeste comfort.

Ontharen met SHR

SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 85 procent. Je krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei.

Ongewenste haargroei comfortabel verminderen

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. Wel kun je tijdens de behandeling een warm en branderig gevoel ervaren. Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we dat de behandeling zeer goed te verdragen is voor je. Je ondervindt geen bijwerkingen behalve een lichte roodheid na de behandeling. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heb je meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. We behandelen je iedere 6 tot 8 weken.

Specialist in ontharen met SHR

DermaClinic is gespecialiseerd in duurzaam ontharen door middel van SHR. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van SHR voor jouw ongewenste haargroei? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen: SHR

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen