Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. DermaClinic is één van de weinige klinieken in Nederland die de Soprano ICE Diode laser hiervoor aanbiedt.

Alle voordelen van laser ontharen met de Soprano ICE op een rij:

 • Pijnloos permanent ontharen
 • Laser ontharen kan het hele jaar door, dus óók in de zomermaanden
 • Geschikt voor alle huidtypes 
(ook gebruinde en donkere huid)
 • Laser ontharen is geschikt voor vrijwel alle haartypes
 • Definitieve haarreductie
 • Geen hersteltijd met deze vorm van laser ontharen
 • Minder behandelingen nodig dan andere vormen van laser ontharen
 • Sneller resultaat t.o.v. andere ontharingsmethodes

De Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser en is FDA goedgekeurd.

Ontharen kan het hele jaar door

Als medisch-cosmetische kliniek staat DermaClinic voor hoogwaardige kwaliteit en wetenschappelijk bewezen behandelingen. Wij willen bovendien onze klanten het hoogst mogelijke comfort bieden met maximaal en zichtbaar resultaat. Daarom werken we met de award winnende Soprano ICE laser.

Laserontharing met de Soprano ICE-laser geeft permanente haarreductie en is pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL (Intense Pulse Light) worden de haarzakjes met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over je huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’.

Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmteontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Boek anders een gratis proefbehandeling en ervaar zelf de Soprano ICE.

Permanente haarreductie

Laserontharing met de Soprano ICE laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over je huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Daarom zeggen wij ook vrijwel pijnloos.

Specialist in ontharen met laser

DermaClinic is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Groningen, Den Haag en Zwolle. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Soprano Ice laser. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen: Soprano ICE Diode laser

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
 • 20 behandellocaties
 • Meer dan 17,5 jaar ervaring
 • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
 • 97% positieve ervaringen