Laser ontharen: Soprano ICE Diode laser 

Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. Begrijpelijk, want je bespaart niet alleen zeeën met tijd, je hoeft ook nooit meer last te ervaren van ongewenste haargroei. De Soprano ICE Diode laser is de beste oplossing voor duurzame ontharing. Deze behandeling, ook wel SHR of HR-behandeling genoemd, is geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam én gezicht. Boek direct jouw afspraak.

Alle voordelen van laser ontharen met de Soprano ICE Diode laser op een rij: 

 • Laser ontharen kan het hele jaar door, dus óók in de zomermaanden 
 • Geschikt voor vrijwel alle huidtypen (huidtype 1 t/m 5) 
 • Geschikt voor vrijwel alle haartypen (uitzondering op blonde en rode haartjes) 
 • Geschikt voor vrouwen en mannen
 • Definitieve haarreductie 
 • Geen hersteltijd met deze vorm van laser ontharen 
 • Sneller resultaat t.o.v. andere ontharingsmethodes 
 • Klinisch bewezen 
 • FDA-keurmerk 

Is laser ontharen pijnloos? 

Hoe gevoelig een laserbehandeling is, verschilt per persoon. Dit kan variëren van het ervaren van een zeer lichte prikkeling tot een wat warm en branderig gevoel. Dit komt omdat bij laser ontharen warmteontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een prikkeling ervaren worden.  

Ontharen kan het hele jaar door 

Laserontharing met de Soprano ICE Diode laser geeft permanente haarreductie wanneer dit goed onderhouden wordt. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL (Intense Pulse Light) worden de haarzakjes met de SHR en HR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over je huid.  

Laser ontharen 

Gemiddeld hebje 8 tot 12 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren.

Laser ontharen kan in enkele gevallen niet mogelijk zijn. Blonde en rode haartjes kunnen namelijk niet gelaserd worden. In dat geval kunnen we kiezen voor ontharing met behulp van elektrisch epileren of Threading.

Specialist in ontharen met laser 

DermaClinic is gespecialiseerd in duurzaam ontharen met laser. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Groningen, Den Haag, Haarlem en Zwolle. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Soprano ICE Diode laser. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut (gelaat en lichaam) of schoonheidsspecialist (lichaam). Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen: Soprano ICE Diode laser

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
 • 20 behandellocaties
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
 • 97% positieve ervaringen