Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. Begrijpelijk, want je bespaart niet alleen zeeën met tijd, je hoeft ook nooit meer last te ervaren van ongewenste haargroei. De Soprano ICE Diode laser is de beste oplossing voor duurzame ontharing. Deze behandeling, ook wel SHR-behandeling genoemd, is geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam én gezicht. De Soprano ICE Diode laser biedt het snelste resultaat met het meeste comfort! 

Alle voordelen van laser ontharen met de Soprano ICE Diode laser op een rij: 

 • Vrijwel pijnloos permanent ontharen 
 • Laser ontharen kan het hele jaar door, dus óók in de zomermaanden 
 • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkere huid) 
 • Laser ontharen is geschikt voor vrijwel alle haartypes 
 • Geschikt voor vrouwen en mannen
 • Definitieve haarreductie 
 • Geen hersteltijd met deze vorm van laser ontharen 
 • Minder behandelingen nodig dan andere vormen van laser ontharen 
 • Sneller resultaat t.o.v. andere ontharingsmethodes 
 • Klinisch bewezen 
 • FDA-keurmerk 

De Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser. 

Ontharen kan het hele jaar door 

Laserontharing met de Soprano ICE Diode laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL (Intense Pulse Light) worden de haarzakjes met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over je huid. Dit zorgt voor een warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. 

Strippenkaart laser ontharen 

Gemiddeld hebje 8 tot 10 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Bij DermaClinic kun je een strippenkaart aanschaffen die je korting geeft op de aankoop van meerdere laser ontharingsbehandelingen. Bij een strippenkaart van 4 behandelingen krijg je 1 behandeling er gratis bij en bij de aanschaf van 6 behandelingen krijg je 15% korting.  

Slechts heel soms blijkt ontharen met laser toch niet mogelijk. In dat geval kunnen we kiezen voor ontharing met behulp van elektrisch epileren of Threading.

Laser ontharen met Soprano ICE Diode laser nagenoeg pijnloos 

Hoe gevoelig een laserbehandeling is, verschilt per persoon. Dit kan variëren van het ervaren van een zeer lichte prikkeling tot een wat warm en branderig gevoel. Dit komt omdat bij laser ontharen warmteontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een prikkeling ervaren worden. Benieuwd hoe het voelt? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij je een aantal flitsen van de Soprano ICE Diode laser laten voelen. 

Specialist in ontharen met laser 

DermaClinic is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Groningen, Den Haag, Haarlem en Zwolle. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Soprano ICE Diode laser. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult

.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen: Soprano ICE Diode laser

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
 • 20 behandellocaties
 • Meer dan 17,5 jaar ervaring
 • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
 • 97% positieve ervaringen