Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. DermaClinic is één van de weinige klinieken in Nederland die de Soprano ICE Diode laser hiervoor aanbiedt.

Alle voordelen van laser ontharen met de Soprano ICE op een rij:

 • Pijnloos permanent ontharen
 • Laser ontharen kan het hele jaar door, dus óók in de zomermaanden
 • Geschikt voor alle huidtypes 
(ook gebruinde en donkere huid)
 • Laser ontharen is geschikt voor vrijwel alle haartypes
 • Definitieve haarreductie
 • Geen hersteltijd met deze vorm van laser ontharen
 • Minder behandelingen nodig dan andere vormen van laser ontharen
 • Sneller resultaat t.o.v. andere ontharingsmethodes

De Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser en is FDA goedgekeurd.

Ontharen kan het hele jaar door

Laserontharing met de Soprano ICE-laser geeft permanente haarreductie en is pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL (Intense Pulse Light) worden de haarzakjes met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over je huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’.

Gemiddeld heb je 10 tot 12 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoe gevoelig een laserbehandeling is verschilt per persoon. Dit kan variëren van het ervaren van een zeer lichte tot milde prikkeling. Dit komt omdat bij laser warmteontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een prikkeling gevoeld worden. Benieuwd hoe het voelt? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen wij je een aantal flitsen van de Soprano ICE laten ervaren.

Specialist in ontharen met laser

DermaClinic is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Groningen, Den Haag, Haarlem en Zwolle. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Soprano Ice laser. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ontharen: Soprano ICE Diode laser

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
 • 20 behandellocaties
 • Meer dan 17,5 jaar ervaring
 • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
 • 97% positieve ervaringen