Hangende oogleden

Hangende oogleden kunnen klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, verminderd zicht en een zwaar of drukkend gevoel op de ogen. Ook kan er sprake zijn van esthetische klachten als een verouderde of vermoeide uitstraling. Een ooglidcorrectie kan in al deze gevallen uitkomst bieden.

Bovenooglidcorrectie

Bij een chirurgische bovenooglidcorrectie wordt het overschot aan huid, en zo nodig ook onderhuids vetweefsel, ter plaatse van de bovenoogleden weggenomen. De huid die zal worden weggenomen zal vlak voor de kleine operatieve ingreep worden afgetekend.

Nadat de overtollige huid is weggenomen, zal de huid worden gesloten middels hechtingen. De hechtingen worden na 1 week in de kliniek verwijderd. Het uiteindelijke littekentje van de bovenooglidcorrectie is zeer klein en zal in de plooi van je bovenooglid vallen, waardoor het niet tot nauwelijks zichtbaar zal zijn.

De dag van de ooglidcorrectie

De chirurgische bovenooglidcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving van de bovenoogleden. Het verdoven kan als onprettig worden ervaren, echter is dit gevoel van zeer korte duur. Een ooglidcorrectie duurt ruim een uur. Hierin zitten ook ontvangst, intake en na-observatie van ongeveer 15 minuten. We raden je aan de eerste drie dagen niet deel te nemen aan het verkeer door zelf auto te rijden. Het is verstandig om vervoer te regelen na de ooglidcorrectie, je bent dan niet in staat om zelf naar huis te rijden.

Voordelen van een ooglidcorrectie

Je persoonlijke oogopslag is voor de omgeving één van de belangrijkste kenmerken voor een eerste indruk over o.a. je uitstraling en stemming. Wanneer er sprake is van hangende oogleden kan je oogopslag niet passend zijn bij hoe je je voelt en wat je wilt uitstralen. Een natuurlijk resultaat en een frisse, stralende oogopslag die past bij de beste versie van jezelf staan daarom bij ons centraal!

Voor en na de ooglidcorrectie

Er zullen voor de ingreep foto’s gemaakt worden voor in jouw medisch dossier. Wanneer je op eindcontrole komt (3 maanden na de ingreep) zullen er opnieuw foto’s worden gemaakt. Dit geeft ons de mogelijkheid om het mooie eindresultaat te vergelijken met de situatie voorafgaand aan de bovenooglidcorrectie.

ooglidcorrectie voor en na
ooglidcorrectie na drie maanden

Wanneer een bovenooglidcorrectie

Vraag een vrijblijvend consult aan over een ooglidcorrectie met één van onze artsen. Tijdens het consult zul je een persoonlijk advies krijgen. Alle benodigde informatie omtrent een bovenooglid zal met je worden besproken. Ook stelt het consult je in de gelegenheid om al je vragen met de arts te bespreken.

Specialist in ooglidcorrecties

DermaClinic is gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Je kunt bij ons terecht op twintig verschillende behandellocaties in Nederland. Wij voeren ooglidcorrecties uit in al onze klinieken: Groningen, Zwolle, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Den Bosch en Tilburg. Een bovenooglidcorrectie kost 995 euro.

 

ooglidcorrectie

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Ooglidcorrectie (bovenooglid)

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen