Oxygenetix is een innovatief huidverzorgingsproduct in de vorm van een zuurstofdoorlatende foundation. De samenstelling bevordert de genezing na een ingreep of medische behandeling en zorgt voor een complete, onopvallende dekking. Het is de enige zuurstof doorlatende make-up die helpt de huid te herstellen en te verbeteren.

Jouw huid helpen met herstellen

Oxygenetix is geschikt voor ieder huidtype, ook direct na een medische behandeling. De make-up zorgt ervoor dat je er ook tijdens je herstelperiode goed uitziet, bevordert het herstelproces en vermindert de bijwerkingen van de behandeling. De foundation werkt als een tweede huid en gaat de vorming van littekenweefsel tegen. Dankzij de door zuurstof gestimuleerde celvernieuwing en een ademende samenstelling draagt regelmatig gebruik bij aan een gezonde huid.

Licht, waterafstotend en geschikt voor verschillende huidtinten

Door het color matching-stysteem is Oxygenetix geschikt voor verschillende huidtinten. Zelfs meerdere lagen volledige dekking vallen niet op. De make-up kalmeert en kan zelfs derdegraads brandwonden camoufleren. Het product is zo licht dat je het amper voelt op uw huid. Het is waterafstotend tot wel 90 minuten en geeft niet af op je kleding.

Oxygenetix foundation en moisturizer

De foundation van Oxygenetix heeft een lichte, ademende samenstelling met een 24-uurs zuurstofopname voor een voorspoedig herstel. De make-up biedt een mooie, natuurlijke, volledige dekking en uitgebreide UVA en UVB zonnebescherming. Het product is uitgebreid getest en ideaal voor de gevoelige of beschadigde huid. Oxygenetix Face Moisturizer bevat dezelfde ademende samenstelling als de foundation om directe hydratatie mogelijk te maken terwijl de tekenen van de ingreep vervagen.

Specialist in Oxygenetix

DermaClinic is gespecialiseerd in make-up die je kunt gebruiken na een medisch cosmetische behandeling. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over make-up in combinatie met een medisch cosmetische behandeling? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Oxygenetix

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen