Een cosmetische of medische peeling is een ideale behandeling om de huid weer te laten stralen en is ook perfect in combinatie met de producten van C-ME Skincare. Jouw huid verbetert met een medische peeling vanuit de diepere huidlagen waarin de peeling doordringt. Al onze peelings herstellen de huid op celniveau en geven de huid extra vitaliteit.

Salicylzuur peeling

Salicylzuur heeft een vet oplosbare werking en dringt door tot in de poriën en lost daar opgehoopt talg op en werkt daardoor ook goed tegen mee-eters en gerstekorrels. Een salicylzuur peeling werkt verwekend op het huidoppervlak, draagt bij aan een betere opname van de ingrediënten in huidverzorgingsproducten en heeft een ontstekingsremmende functie. 

Voorbereiding: Wij raden altijd een goede skincare routine voor thuis aan. Dit is namelijk de belangrijkste stap in een mooie, gezonde huid. Echter, voor deze peeling is voorbereiding met C-ME Skincare producten niet per se nodig. Wel zorgt het voor een extra mooi resultaat! Belangrijk is dat je in je skincare routine ingrediënten gebruikt die de talgproductie remmen. Onze C-ME Cleanse&Prepare set is hiervoor zeer geschikt. In veel van onze skincare producten zit ook al een laag percentage salicylzuur. Dit is een mooie voorbereiding op de salicylzuur peeling.  

Bijwerkingen: Na de behandeling kan de huid wat strak en trekkerig aanvoelen. Er kunnen kleine schilfers ontstaan of een kleine reactie van de huid door rode vlekjes. Dit betekent dat de huid aan het vernieuwen is. 

Kosten: € 125,00 

Skintech Easy Droxy (fruitzuur) 

Ook wel de ‘party peel’ genoemd omdat het een vrij milde peeling is waardoor meteen een mooie glow op de huid verschijnt. De peeling is op basis van verschillende fruitzuren en salicylzuur. Het werkt goed voor een doffe, droge en acne gevoelige huid en zorgt ervoor dat ontstekingen in de huid afnemen. Na de behandeling ziet de huid er meteen strakker en frisser uit. 

Voorbereiding: Wij raden altijd een goede skincare routine voor thuis aan. Dit is namelijk de belangrijkste stap in een mooie, gezonde huid. Echter, voor deze peeling is voorbereiding met C-ME Skincare producten niet per se nodig. Wel zorgt het voor een extra mooi resultaat! 

Bijwerkingen: De peeling geeft bijna geen bijwerkingen. Na de behandeling kunnen er kleine schilfers ontstaan of een kleine reactie van de huid door rode vlekjes. Dit betekent dat de huid aan het vernieuwen is. 

Kosten: € 125,00

Skintech Easy TCA Pain Control 

Een krachtige peeling o.b.v. trichloorazijnzuur (TCA) die celvernieuwing stimuleert, dode huidcellen verwijdert en poriën verfijnt. Na de peeling is de huid egaler, zijn pigmentvlekken minder zichtbaar en is de huidstructuur duidelijk verbeterd. Na 7 tot 10 dagen adviseren wij een tweede TCA-peeling te doen, omdat na de eerste peeling het pigment nog vrij oppervlakkig ligt en met de tweede peeling alle pigment goed aangepakt kan worden en zorgt voor een mooier en beter resultaat van de huid.  

Voorbereiding: 3 weken voor de peeling met C-ME Skincare producten beginnen is een must! Dit om de huid voor te bereiden op de diepte peeling en het gewenste resultaat te bereiken.  

Bijwerkingen: gemiddeld 5 tot 7 dagen grove schilfering en branderig gevoel. De bovenste huidlaag komt er namelijk af en zorgt ervoor dat het gezicht gaat vervellen. Het pigment in het gezicht kan de eerste dagen donkerder worden, maar dit wordt door verdere schilfering steeds lichter. Een jonge huid herstelt over het algemeen sneller dan een oudere huid.  

Kosten: € 195,00  

Pixel Peel  

Het is zeer populair om de Skintech Easy TCA Pain Control peeling in combinatie met de dermapen te behandelen. Dit noemen we een Pixel Peel. Je kunt direct het gehele gelaat behandelen met de dermapen of alleen de gebieden waar extra aandacht en verbetering nodig is. Denk hierbij aan: rokerslijntjes bij de bovenlip, kraaienpootjes, (acne)littekens, etc. Door de combinatie met de dermapen te maken, kunnen we verschillende gebieden dieper peelen en een beter resultaat bereiken. 

Voorbereiding: 3 weken voor de peeling met C-ME Skincare producten beginnen is een must! Dit om de huid voor te bereiden op de diepte peeling i.c.m. de Dermapen en het gewenste resultaat te bereiken.   

Bijwerkingen: gemiddeld 5 tot 7 dagen grove schilfering en branderig gevoel. Vooral de eerste dag zal de huid erg rood zijn op de plekken waar de dermapen is geweest. De bovenste huidlaag komt eraf en je gaat algeheel wat vervellen. De huid kan wat rood en warm aanvoelen. 

Kosten: € 295,00 

Deep peel (fenol) 

De deep peel is een diepe, ingrijpende peeling die TCA en fenol bevat en wordt uitgevoerd door een arts en assistente. De peeling zorgt voor verbluffende resultaten op het gebied van huidverstrakking, het behandelen van diepe grove belijning en ageing. Verdikking van de huid en grove lijnen worden drastisch aangepakt. De hele huid (alle huidlagen tot diep in de onderhuid) worden vernieuwd. Dit zorgt voor een totale vernieuwing en verjonging van de huid. 

We maken in deze peeling gebruik van TCA en Fenol in verschillende percentages en hiermee komen wij in de diepere lagen van de huid. We kunnen de Fenol op bepaalde zones in het gelaat aanbrengen (peelen). Dit per indicatie en vanuit de behoefte van de cliënt. Dit altijd in overleg. 

Voorbereiding: Voorbereiden met de C-ME producten is een must en we behandelen niet zonder deze voorbereiding! 3 weken van tevoren beginnen. 

Bijwerkingen: 1 à 2 weken intense bijwerkingen. De eerste dagen is de huid dik, vol vocht en geel van kleur. Je huid en lichaam krijgt een ontstekingsreactie en pijnstillers zijn dan ook erg van belang. Belangrijk om deze behandeling echt goed te plannen, eerste week is het beter geen andere afspraken hebben. Na deze bijwerkingen nog 1 tot 3 weken last van een rode en dunne huid. Goede bescherming en verzorging is dan nodig! Dit alles onder controle bij een van onze experts.  

Kosten: tussen € 925,00 en € 2500,00 afhankelijk van percentages Fenol, aantal zones en producten.  

Al je keuze kunnen maken? Of wil je graag advies van een van onze experts over welke peeling het meest geschikt is voor jou? Boek dan hier een gratis en vrijblijvend consult en krijg een persoonlijk advies op maat!

Deel dit op social media:

huidtherapie

Plan een afspraak voor Peelings

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen