Een cosmetische of medische peeling is een ideale behandeling om de huid weer te laten stralen en is ook perfect in combinatie met de producten van C-ME Skincare. Jouw huid verbetert met een medische peeling vanuit de diepere huidlagen waarin de peeling doordringt. Al onze peelings herstellen de huid op celniveau en geven de huid extra vitaliteit.

Salicylzuur peeling

Salicylzuur heeft een vetoplosbare werking en dringt door tot in de poriën en lost daar opgehoopt talg op en werkt daardoor ook goed tegen mee-eters en gerstekorrels. Een salicylzuur peeling werkt verwekend op het huidoppervlak, draagt bij aan een betere opname van de ingrediënten in huidverzorgingsproducten en heeft een ontstekingsremmende functie.

Skintech Easy Droxy (fruitzuur)

Ook wel de ‘party peel’ genoemd omdat na de behandeling er meteen een mooie glow op de huid verschijnt. De peeling is op basis van verschillende fruitzuren en salicylzuur. Het werkt goed voor een doffe, droge en acne gevoelige huid. Na de behandeling ziet de huid er meteen strakker en frisser uit.

Skintech Easy TCA Pain Control

Een krachtige peeling o.b.v. trichloorazijnzuur (TCA) die celvernieuwing stimuleert, dode huidcellen verwijdert en poriën verfijnt. Na de peeling is de huid egaler, zijn pigmentvlekken minder zichtbaar en is de huidstructuur duidelijk verbeterd.

Deel dit op social media:

huidtherapie

Plan een afspraak voor Peelings

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen