Permanente en semipermanente make-up is een prettige oplossing voor mensen met een make-up allergie. Ook brildragers, sporters en mensen met een representatieve functie kunnen behoefte hebben aan permanente make-up. Onze permanente make-up is geschikt voor ogen en wenkbrauwen en is veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Permanente make-up is een prettige oplossing als je niet iedere dag je wenkbrauwen of eyeliner wilt inkleuren. Onze pigmenten zijn geschikt voor de oogleden, wenkbrauwen en is tevens veilig en van hoge kwaliteit.

Permanente make-up voor wenkbrauwen en oogleden

Permanente make-up is een effectieve oplossing voor weinig of dunne wenkbrauwen. Door middel van flinterdunne naaldjes wordt pigment in de huid gebracht. Dit creëert een vollere en natuurlijke wenkbrauw. De meest gekozen techniek is powderbrows en hairstrokes. Naar aanleiding van de intake zal de behandelaar benoemen welke techniek de beste match is. Ook bij een eyeliner of infralash wordt er gebruik gemaakt van de naaldmethode. Hiermee wordt een dun lijntje gemaakt boven of tussen de wimpers voor een intensere blik.

PMU: veilige behandeling met duurzaam resultaat

De kleurpigmenten worden oppervlakkiger ingebracht dan bij een tatoeage. Tevens zijn de pigmenten zo natuurlijk mogelijk, waardoor het lichaam dit zelf kan uitstoten. Hierdoor zal er altijd een nabehandeling nodig zijn na 1 á 2 jaar.

Specialist PMU

DermaClinic is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de uitstraling van uw gezicht. Zo kunnen wij asymmetrie verzachten door middel van permanente make-up. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve methodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw gezicht en huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Permanente make-up

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen