Permanente make-up is een prettige oplossing voor mensen met een make-up allergie. Ook brildragers, sporters en mensen met een representatieve functie kunnen behoefte hebben aan permanente make-up. Onze permanente make-up is geschikt voor ogen en wenkbrauwen en is veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Permanente make-up voor wenkbrauwen en ogen

Permante make-up is een effectieve oplossing bij weinig of dunne wenkbrauwen. We tekenen de wenkbrauwen in of gebruiken de ‘mesjestechniek’. Hierbij zetten we flinterdunne haartjes tussen jouw eigen haren door middel van krasjes in de huid, waardoor jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller lijken. Voor de ogen gebruiken we permanente eyeliner. Er wordt een dun lijntje net boven en tussen de wimperhaartjes gezet. Tevens is het mogelijk om nog een gekleurd lijntje te zetten boven de ‘gewone’ eyeliner.

Veilige behandeling met een duurzaam resultaat

De kleurpigmenten bij permanente make-up worden oppervlakkiger in de huid gezet dan bij tatoeages. Je bent verzekerd van een veilige behandeling met een resultaat dat past bij jouw gezicht en karakter. Dat geeft een vertrouwd gevoel, ook op de lange termijn.

Specialist in permanente make-up

DermaClinic is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de uitstraling van uw gezicht, bijvoorbeeld met permanente make-up. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw gezicht? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Permanente make-up

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen