Powderbrows is een nieuwe semi-permanente make up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen. De powderbrows techniek is geschikt voor alle huidtypes. Je wenkbrauwen lijken op een natuurlijke manier voller.

Veilige behandeling met een duurzaam resultaat

Je bent verzekerd van een veilige behandeling met een resultaat dat past bij jouw gezicht en karakter. Dat geeft een vertrouwd gevoel, ook op de lange termijn.

Bijwerking Powderbrows

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zullen de powderbrows maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de powderbrows, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke powderbrows hebt. De huid moet zich vaak nog herstellen. Na dit herstel is het eindresultaat 60% lichter dan vlak na het opbrengen.

Hoelang gaan Powderbrows mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan kort (6 maanden) zijn als je een zeer vette huid hebt, erg blond bent, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren. Maar kan wel tot 24 maanden duren bij een bij een hele droge huid.

Meer weten over Powderbrows?

Maak een afspraak bij een van onze schoonheidsspecialistes voor mooie volle wenkbrauwen.

Deel dit op social media:

powderbrows

Plan een afspraak voor Wat zijn Powderbrows?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 16.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen