Wil je snel en veilig je tatoeage laten verwijderen? Heb je het gevoel dat jouw tatoeage niet meer bij je past? In dat geval kan een tatoeage je echt in de weg zitten. Gelukkig is het mogelijk om tatoeages te verwijderen op een veilige en effective manier. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Alle behandelingen worden bovendien uitgevoerd door medisch geschoolde huidtherapeuten. Helaas kunnen we geen gekleurde tatoeages verwijderen. 

Tatoeage verwijderen

De Q-Switched Nd:YAG laser wordt door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé best geteste laser voor het verwijderen van tatoeages. De Q-Switched Nd:YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigt onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. Uiteraard is de Q-Switched Nd:YAG laser uitvoerig getest en draagt de laser het FDA-keurmerk.

Tatoeage voor en na?

Hoewel de Q-Switched Nd:YAG laser een zeer geavanceerde laser is, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type tattoeage en de kleur van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met je doorspreken.

Tattoo verwijderen: de behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur zie je de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen.

Specialist in tatoeages verwijderen met laser

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Tatoeage verwijderen

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen