Verzorgde wenkbrauwen en wimpers geven jeu een frisse uitstraling. In onze schoonheidssalon bieden wij verschillende behandelingen aan om deze mooi “in shape” te krijgen.

Eyebrow shaping: verven en epileren 

 Voor een mooie vorm en een verzorgde look epileren en verven wij jouw wenkbrauwen. Epileren doen wij in dit geval met een pincet. Bij veel donshaartjes, gebruiken we wat hars om de contouren te verfraaien.

Oosters epileren: threading

Om jouw wenkbrauwen extra mooi te shapen gebruiken we ook wel threading. Dit is een oude, Oosterse manier van ontharen. Met twee draadjes, die kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we de kleinste donshaartjes. Ook geschikt voor bovenlip, kin, wangen en voorhoofd.

Permanente make-up: voor vollere wenkbrauwen

Voor een vollere look bieden wij je een behandeling met permanente make-up. Met de mesjestechniek tekenen we ‘haartjes’ in jouw wenkbrauwen. We maken met een speciaal mesje een flinterdun krasje tussen de aanwezige haartjes en kleuren dit met natuurlijk pigment. Deze haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Wimpers verven

Natuurlijk behoort het verven van je wimpers ook tot onze mogelijkheden. Dat betekent dat je tot wel 6 weken geen mascara nodig hebt voor een mooie oogopslag. Dit bespaart je veel tijd en moeite en je ziet er altijd verzorgd uit.

Lees de 5 meestgestelde vragen over permanente make-up

Deel dit op social media:

Plan een afspraak voor Wenkbrauwen & wimpers

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online een afspraak Vraag een gratis consult aan
  • 20 behandellocaties
  • Meer dan 17,5 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 behandelingen per jaar
  • 97% positieve ervaringen