• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

3-steps stimulation peel

Een zachte, soepele huid die er gezond uitziet: dat is het resultaat van een 3-steps stimulation peel van ZO Skin Health. Deze peeling sluit goed aan bij een behandeling met ZO Medical en is heel breed inzetbaar. Effectief wanneer u rimpels en fijne lijntjes heeft, maar ook als u pigmentvlekken wilt aanpakken of vergrootte poriën heeft. Deze peeling verbetert uw huid als geheel.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Retinol voor huid zonder roodheid en plekjes

De peeling bestaat uit een mix van hoog geconcentreerd zuren waaronder salicylzuur, trichloorazijnduur en melkzuur. Deze bestanddelen zorgen niet alleen voor een jongere huid, maar werken ook effectief op de talg- en pigmentproductie, zodat uw huid gezonder wordt. Door de toevoeging van retinol na de peeling ervaart u dat de huid nog eens extra verstrakt. Dat effect ziet u meteen terug aan de fijne lijntjes die verminderen. Retinol zorgt er daarnaast voor dat uw huid ook in de toekomst beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Na de peeling merkt u dat uw huid veel rustiger oogt. Rimpels en fijne lijntjes verminderen, pigmentvlekjes en puistjes verdwijnen en ook de roodheid in uw gezicht neemt af. Uw poriën worden fijner, de huid voelt zachter aan en straalt van gezondheid.

Een mooie huid in drie stappen

De behandeling met de 3-steps stimulation peel bestaat uit drie stappen.

1. We brengen de eerste laag van de peeling aan. Deze laag maakt uw huid schoon van onzuiverheden en vetten, zodat de peeling zelf zijn werk goed kan doen. Deze laag laat een poederachtige witte waas op de huid achter, die we verwijderen voor we verder gaan met de tweede stap.

2. Vervolgens brengen we de retinol aan op uw huid om uw huid te stimuleren en verbeteren. U krijgt van ons ook een zakje met retinol mee om de volgende dag thuis op uw huid aan te brengen.

3. Daarna brengen we een vochtinbrengende, ontstekingsremmende en kalmerende crème aan op de huid. Ook deze crème krijgt u mee naar huis.

Geschikt voor ieder huidtype

De 3-steps stimulation peel is geschikt voor iedere huid en huidskleur. De peeling heeft een diepgaande werking en dat betekent dat u na de behandeling last kunt krijgen van bijwerkingen als roodheid en schilfering. Deze bijwerkingen houden maximaal een week aan. We raden u aan om de peeling 3 keer te herhalen, steeds met een pauze ertussen van 4 weken. Zo behaalt u het beste resultaat.

Specialist in medische peelings

DermaClinic is gespecialiseerd in medische peelings. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 3-steps stimulation peel voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen