• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Behandelingen voor de mannenhuid

Mannen mogen zichzelf ook weleens een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen. Wij bieden uitgebreide behandelingen aan voor de mannenhuid. Van het grondig reinigen van de huid, tot aan het verwijderen van onzuiverheden en ongewenste haargroei.

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag

Wij bieden een speciale facial voor de mannenhuid. Een complete schoonheidsbehandeling voor de mannenhuid met een diepe en intense werking. De huid wordt eerst diep gereinigd door het verwijderen van dode huidcellen (exfoliëren). De mannenhuid is gemiddeld iets dikker. Daarom  is het belangrijk om een intense reiniging met dieptewerking te doen. Na het exfoliëren van de huid, krijgt u een heerlijk masker. We sluiten af met een dagverzorging en een zonbescherming. Desgewenst verwijderen we ook onzuiverheden in de huid.

Onze extra uitgebreide facial voor de man is een all-in-one schoonheidsbehandeling. Bij deze behandeling hoeft u geen keuze te maken! Reinigen van de huid, exfoliatie, wenkbrauwen epileren, neusharen bijknippen, een enzympeeling en als afsluiting een ontspannende nek- en schoudermassage aangepast op de huid. Na deze verfrissende totaal verzorging van uw gezicht kunt u er weer een paar weken tegen aan. Ook voor mannen is het is belangrijk om de huid dagelijks goed te reinigen en verzorgen. Onze schoonheidsspecialiste adviseert u graag over de dagelijkse verzorging thuis.

Ongewenste haargroei op uw lichaam kan als storend ervaren worden. Haren op uw bovenlip of kin zijn vaak hard en stug en laten rode plekken achter als u ze epileert. Het ontharen van de rug, schouders en borst is veel werk, zeker wanneer u het mooi wilt bijhouden. Afhankelijk van het haar- en huidtype kunnen de doktersassistenten en huidtherapeutes bij DermaClinic u helpen met elektrisch epileren en/of de nieuwste ontharingslaser.

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag