• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Bloedvaatjes verwijderen

Gesprongen adertjes in het gezicht, worden vaak als ontsierend ervaren. Soms kunnen deze ‘rode spinnetjes’ zelfs een ‘pijnlijk’ gevoel geven. Een IPL laser behandeling kan deze bloedvaatjes eenvoudig verwijderen.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Couperose

Couperose, rode adertjes in uw gezicht, zijn vaak lastig te verbloemen met make-up. Gesprongen adertjes ontstaan door een plaatselijke verwijding van een klein bloedvaatje van de huid. De elasticiteit van de vaatwand is verslapt en hierdoor blijven ze open staan en zichtbaar . Niemand weet waarom de bloedvaatjes zich verwijden, maar we weten gelukkig wel dat het een onschuldige aandoening is. Dat maakt zichtbare bloedvaatjes in uw gezicht natuurlijk niet minder vervelend. Als u zichtbare bloedvaatjes niet behandelt worden deze steeds groter en dikker. Deze bloedvaatjes zijn eenvoudig te verwijderen.

Effectief en veilig bloedvaatjes verwijderen met IPL

IPL geeft energie (warmte) af aan de rode bloedkleurstof in de zichtbare vaatjes. Door deze warmte wordt de vaatwand beschadigd. Het lichaam ruimt zelf de afvalstoffen op en zo zal het bloedvaatje steeds minder zichtbaar worden. Vaak zijn wel meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat bij bloedvaatjes verwijderen.

Specialist in behandeling van gesprongen adertjes

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van gesprongen adertjes. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw zichtbare bloedvaatjes verwijderen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen