• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Bloedvaatjes verwijderen

Gesprongen adertjes, op benen of in het gezicht, worden vaak als ontsierend ervaren. Soms kunnen de bloedvaatjes zelfs een ‘pijnlijk’ gevoel geven. Een IPL of Nd:YAG-laser kan deze ‘rode spinnetjes’ eenvoudig verwijderen.

Couperose en beenvaten

Couperose, rode adertjes in uw gezicht, zijn vaak lastig te verbloemen met make-up. Ook op uw benen vallen gesprongen adertjes op. Bovendien kunnen de bloedvaatjes op uw benen fysieke klachten geven, zoals jeuk en een vermoeid, zwaar gevoel. Een staand beroep maakt de klachten erger. Gesprongen adertjes ontstaan door een plaatselijke verwijding van een klein bloedvaatje van de huid. De elasticiteit van de vaatwand is verslapt en hierdoor blijven ze open staan en zichtbaar . Niemand weet waarom de bloedvaatjes zich verwijden, maar we weten gelukkig wel dat het een onschuldige aandoening is. Dat maakt zichtbare bloedvaatjes in uw gezicht en op uw benen natuurlijk niet minder vervelend. Als u zichtbare bloedvaatjes niet behandelt worden deze steeds groter en dikker.

Effectief en veilig met IPL of Nd:YAG laser

Afhankelijk van uw wensen en de bloedvaatjes die u wilt laten verwijderen, kiezen we voor IPL of Nd:YAG laser. IPL geeft energie (warmte) af aan de rode bloedkleurstof in de zichtbare vaatjes. Door deze warmte wordt de vaatwand beschadigd. De Nd:YAG laser heeft een speciale golflengte waarmee de vaatwanden van de bloedvaten worden beschadigd. In beide gevallen ruimt het lichaam zelf de afvalstoffen op en zal het bloedvaatje steeds minder zichtbaar worden. Zowel met IPL als met Nd:YAG laser zijn er vaak wel meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat bij bloedvaatjes verwijderen.

Specialist in behandeling van gesprongen adertjes

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van gesprongen adertjes. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw zichtbare bloedvaatjes? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen