• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Controlled Depth Peeling

De Controlled Depth Peeling (voorheen Blue Peel) is een snelle en zeer effectieve manier om de conditie van uw huid en daarmee uw uiterlijk te verbeteren. De controlled dept peeling veroorzaakt een ware huidtransformatie die uw huid weer laat stralen.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Heldere en strakke huid

De controlled depth peeling verwijdert de beschadigde lagen van de huid, vervangt dode huidcellen door nieuwe, gezonde huidcellen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het resultaat is een stralende huid. Een controlled dept peeling geeft daarnaast zeer goede resultaten bij acne en acnelittekens, pigmentvlekken en huidveroudering.

Afgestemd op de behoefte van uw huid

De Controlled Depth Peeling heette vroeger niet voor niets Blue Peel: we brengen letterlijk een blauwe laag aan op uw gezicht. Door de blauwe kleur kunnen we heel goed vaststellen hoe diep de peeling in de huid trekt. Dat maakt de behandeling heel veilig en beheersbaar. Bovendien weten we zo zeker dat de stoffen uit de peeling de juiste plek bereiken. We stemmen de diepte van de peeling af op de behoefte van uw huid.

Verdoving voor een comfortabele behandeling

De Controlled Depth Peeling is een intensieve peeling en kan daarom als gevoelig worden ervaren. Omdat we de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk willen maken, werken we met een verdoving. Voor de behandeling slikt u paracetamol. Dat heeft een langdurig pijnstillend effect, zodat u zo min mogelijk pijn heeft als de verdoving eenmaal is uitgewerkt. We maken gebruik van een blokverdoving: dat betekent dat we de verdoving op meerdere plekken in uw gezicht inspuiten met lidocaïne. Dit is dezelfde verdoving die de tandarts gebruikt. Vaak geven we u ook een lichte dosis dormicum. Dit middel zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt tijdens de behandeling. U bent volledig bij bewustzijn, zodat u altijd de regie houdt over uw behandeling, maar u kunt wel wat suf worden van dit middel.

Een gezonde huidlaag komt tevoorschijn

Na de behandeling heeft u tijdelijk last van roodheid en schilfers. De eerste week is dit het ergst. Het is daarom slim om de behandeling te plannen in uw vakantie of op een moment dat u weinig afspraken heeft. Overigens zijn de bijwerkingen een goed teken: uw huid schilfert, omdat de behandeling goed werkt. De oude huidlaag komt er af en er komt een nieuwe, jonge huid voor terug.

Specialist in medische peelings

DermaClinic is gespecialiseerd in medische peelings. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van controlled dept peeling voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen