• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Botox behandeling DermaClinic

Veel rimpels worden veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit. Door plaatselijk een klein beetje Botox te injecteren, ontspannen deze rimpels en zijn ze minder zichtbaar. Botox is ook effectief bij ongewenste asymmetrie in uw gezicht. Het effect van blijft ongeveer 3 tot 5 maanden zichtbaar.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Rimpels verzachten met Botox

De spieren die uw rimpels en kraaienpootjes veroorzaken ontspannen zich onder invloed van Botox. De werkzame stof, botuline toxine type A, zorgt ervoor dat de spier tijdelijk minder hard hoeft te werken. Vaak spant u de spieren in uw gezicht vanzelf aan. Dit kan u onbedoeld een uitstraling geven die niet helemaal past bij wie u bent en hoe u zich eigenlijk voelt. Zo kan een fronsrimpel zorgen voor een bozige uitdrukking. Door injecties met Botox nemen de rimpeltjes in uw gezicht duidelijk af en geeft het rust in uw gezicht. Pas wanneer uw spieren niet meer zo hard hoeven te werken, ervaart u hoe een ontspannen uitdrukking voelt. U zult hierdoor ook minder last hebben van hoofdpijn.

Duurzaam resultaat met Botox-behandeling

Het effect van Botox wordt na ongeveer 14 dagen zichtbaar en houdt ongeveer 3 tot 5 maanden aan. Na een aantal vervolgbehandelingen heeft u steeds langer plezier van de behandeling. De Botox houdt dan vaak langer aan door een natuurlijke aanpassing in uw lichaam. Een behandeling is veilig en geeft snel resultaat. Botox vermindert niet alleen rimpels, maar wordt ook vaak ingezet bij het verhelpen van overmatig transpireren, tandenknarsen en hoofdpijn.

Specialist in behandeling met Botox

DermaClinic is gespecialiseerd in Botox-behandelingen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Botox voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Wij beschikken inmiddels over twintig behandellocaties, waaronder in Groningen, Zwolle, Den Haag en Utrecht. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen