• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Colorescience

De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt uw huid. De make-up irriteert de huid niet, omdat het geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevat. Het is make-up in zijn meest zuivere vorm. Colorescience beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf en laat uw huid ademen. Daarom is Colorescience een veilig product dat u kunt gebruiken na een laserbehandeling, medische peeling of injectablebehandeling. U kunt Colorescience bestellen in onze webshop.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Puur product voor ieder huidtype

Diane Ranger is de ontwikkelaar van de minerale make-up en oprichtster van Colorescience PRO. Ze heeft deze uiterst pure cosmeticalijn ontworpen om specifieke huidproblemen tegen te gaan en te camoufleren en om de huid te beschermen tegen de invloeden van de zon en het milieu. Colorescience onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en doeltreffende ingrediënten. De mineralen in de make-up van Colorescience PRO beschermen uw huid tegen UVA- en UVB-straling. Echte, gemicronizeerde mineralen, die op de juiste manier zijn verwerkt, zijn volledig waterresistent en lossen niet op in water. De waterresistente mineralen in Colorescience vormen een beschermende barrière op de huid: de huid blijft schoon.

Ideale combinatie met ZO Medical

Juist tijdens een behandeling met ZO Medical heeft u soms wat last van roodheid in het gezicht. Een heel normale reactie die aangeeft dat uw huid zich vernieuwt, maar daarom niet minder vervelend. U combineert Colorescience probleemloos met ZO Medical. Omdat de huid kan blijven ademen, heeft het product geen invloed op het proces van huidtransformatie. Dat maakt Colorescience voor ons met recht een uniek product.

Specialist in minerale make-up

DermaClinic is gespecialiseerd in minerale make-up die u kunt gebruiken na een medisch cosmetische behandeling. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over minerale make-up in combinatie met een medisch cosmetische behandeling? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Mocht u producten willen (na)bestellen, dan kan dit in onze webshop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen