• 20 behandellocaties in Nederland
 • Ruim 12,5 jaar ervaring
 • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
 • Natuurlijk resultaat

Dermapen

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt. U krijgt uw egale en stralende huid weer terug!

Wat is een dermapen?

De behandeling is een vorm van microneedling therapie. Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces.

Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren. Hierbij spelen collageen en elastine een belangrijke rol. Deze vezels hebben grote invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Door te veel zonlicht of het natuurlijke verouderingsproces neemt de aanmaak van deze vezels af. De behandeling met de Dermapen zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt.

Verschillende toepassingen

De behandeling is geschikt voor de volgende toepassingen:

 • Huidverjonging
 • Huidverbetering
 • Pigmentvlekken
 • Littekens (acné)
 • Grove poriën
 • Striae
 • Fijne lijntjes en rimpels

De Dermapen 4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Door de behandeling toe te passen activeren we het natuurlijke herstelproces van de huid. Op deze manier wordt nieuw bindweefsel aangemaakt. Dit speelt zich af onder de bovenste huidlaag. De behandeling ziet er als volgt uit: we starten altijd met een gratis intakegesprek.

Uw wensen staan bij ons centraal. We zijn een luisterend oor en brengen uw wensen in kaart. Vervolgens doen we een huidanalyse.  Na een uitbreide analyse brengen wij een advies uit. Daarnaast krijgt u meer informatie over de behandeling en worden al uw vragen beantwoord.

De behandeling

Wanneer we starten met de behandeling brengen we eerst een serum van hyaluronzuur aan op de huid. Dit zorgt ervoor dat we zachtjes over de huid kunnen glijden tijdens de behandeling. Daarnaast komt het serum op deze manier in de juiste huidlaag terecht door de kanaaltjes die we maken met de Dermapen.

Met roterende bewegingen gaan we over het behandelgebied heen. De behandeldiepte kan variëren. Dit is afgestemd op het te behandelen huidoppervlak en de situatie. Bent u benieuwd of dit de juiste behandeling is om uw huid nieuw leven in te blazen? Plan dan een vrijblijvend consult, zodat wij uw persoonlijke situatie kunnen beoordelen.

De voordelen

Naast het feit dat de behandeling zeer effectief is brengt het nog een aantal voordelen met zich mee:

 • Zeer korte hersteltijd
 • Hoger comfort dan vergelijkbare gezichtsbehandelingen
 • Zeer nauwkeurig en ook toepasbaar op moeilijke plekken zoals rondom de ogen en lippen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en rood zijn. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen ZO Skin Health verzorging van Dr. Obagi voor en na de behandeling.

Dermapen i.c.m. PRP

De Dermapen 4™ kan ook ingezet worden in combinatie met uw eigen bloedplasma (PRP). Platelet Rich Plasma, oftewel plaatjesrijk plasma (PRP), is geheel lichaamseigen en bij uitstek geschikt voor mensen die uitsluitend behandeld willen worden met lichaamseigen of natuurlijk materiaal. Omdat het lichaamseigen is, zijn allergische reacties zo goed als uitgesloten en is het voor vrijwel iedereen een veilige behandeling.

Hoe werkt het?

We nemen een beetje van uw bloed af dat we vervolgens centrifugeren. Zo scheiden we het plaatjesrijke bloedplasma. De bloedplaatjes bevatten groeifactoren die de productie van cel conserverende stoffen bevorderen, waaronder collageen en hyaluronzuur. Op deze manier wordt de celstofwisseling gestimuleerd en regeneratie van de huid aangezet tot nog snellere huidverbetering.

Het resultaat

Na een aantal dagen zal het resultaat van de behandeling langzaam zichtbaar worden. Na meerdere behandelingen met de Dermapen zal de huid vele malen strakker en steviger aanvoelen. We hebben het hier nogmaals op een rijtje gezet:

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger;
 • Vermindering rimpels;
 • Poriën worden verfijnd
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder;
 • Vermindering van diffuse roodheid zoals bij Rosacea;
 • Pigmentvlekken nemen af;
 • Stimuleert de doorbloeding;
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.

Kortom: De huidconditie zal vele malen beter worden en u krijgt uw stralende huidteint weer terug!

Voor en na

Benieuwd naar de resultaten voor en na de behandeling? U ziet hier een aantal voor- en na foto’s:

dermapen voor en na

Dermapen behandeling

Dermapen ervaringen

Het is altijd belangrijk om u goed te oriënteren voordat u voor een behandeling kiest. We hebben hier een aantal ervaringen van de behandeling voor u op een rijtje gezet:

Anoniem
“Ik ben heel erg blij dat ik voor een behandeling bij DermaClinic heb gekozen. Ik heb eerst een gratis intakegesprek gehad waar mijn huid werd geanalyseerd en naar de mogelijkheden werd gekeken. Ik heb inmiddels een aantal behandelingen gehad en mijn huid ziet er vele malen jonger uit. Ik voel me een stuk zelfverzekerder!”

Petra Bont
“Zeer tevreden over de Dermapen behandeling. Het is niet geheel pijnloos, maar zeker niet ondragelijk. Ik heb nu meerdere behandelingen gehad en ik kan het iedereen aanraden.”

M. Weessies
“Na een aantal behandelingen zag ik direct al resultaat. Ik ben heel erg tevreden. Mijn huid ziet er jonger uit en daarnaast zijn mijn pigmentvlekken zo goed als verdwenen.”

Prijzen

Bent u benieuwd naar de kosten? U vindt hier de prijzen van de Dermapen Behandeling.

Dé Specialist in huidverbetering van Nederland!

DermaClinic is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de huid.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Meer weten over de mogelijkheden van de Dermapen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Andere behandelingen

Bent u ook geïnteresseerd in andere laserbehandelingen? U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een Plasmage behandeling. Hiermee kunnen we huidveroudering en verslapping tegengaan. Daarnaast is het ook een manier voor het doen van No surgery ooglidcorrecties of tegen acné en acné littekens. Bent u geïnteresseerd in een behandeling die volledig is gericht op huidverstrakking? Dan kan de Clearlift Laser ook een goede uitkomst zijn. Wij nodigen u graag bij ons uit, zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen en een goed advies uit kunnen brengen.

F.A.Q.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet geheel pijnloos. De pijn is vooral afhankelijk van de regio die we behandelen. Tijdens het gratis intakegesprek zullen wij u hier meer over vertellen.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Het is normaal dat de huid er na de behandeling een beetje roze/rood uit gaat zien. Daarnaast kunt u een warm of prikkelend gevoel ervaren. Na twee tot drie dagen na de behandeling zullen deze verschijnselen volledig verdwijnen.

Wat is het resultaat van de behandeling met een Dermapen?

De huid zal steviger en gladder worden. Dit komt omdat de natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Daarnaast verdwijnen oneffenheden zoals littekens, ouderdomsvlekken of striae.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om echte verandering te realiseren heb je geduld nodig. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig in kuurverband. We zien dat de huid er na 4-6 weken beter uit gaat zien. Het verbeteringsproces gaat tot een half jaar naar de behandeling door. Verder geldt: hoe meer behandelingen, hoe groter het resultaat. Hoeveel behandelingen u nodig heeft is ook volledig afhankelijk van het huidprobleem. Tijdens het gratis intakegesprek kunnen wij u hier meer over vertellen.

Kan ik ook een vergoeding krijgen vanuit mijn zorgverzekering?

In sommige gevallen wordt de behandeling deels vergoed. Wanneer u aanvullend verzekerd bent en u last heeft van acne littekens dan wordt dit bij sommige verzekeraars vergoed onder acnétherapie. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de zorgverzekeraar.

Plan een gratis adviesgesprek voor een behandeling met de Dermapen!

 

 

 

 

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen