• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Facial stimulator peel

Is uw huid toe aan een diepgaande, maar snelle verbetering? Dan is de facial stimulation peel van dr. Obagi mogelijk een goede oplossing. De peeling sluit perfect aan bij een behandeling met ZO Medical of ZO Skin Health en zorgt voor mooie resultaten.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Effectief tegen rimpels en onzuiverheden

De peeling, met onder andere een combinatie van salicylzuur, citroenzuur en melkzuur, zorgt voor een gezondere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. De peeling stimuleert de huid tot celvernieuwing en geeft uw huid een heldere teint. Ook worden uw poriën fijner. De facial stimulation peel is ideaal wanneer u last heeft van onzuiverheden. De peeling beschikt over unieke ontstekingsremmende stoffen. Dat betekent dat uw huid echt opknapt na de behandeling. Om ook op de lange termijn verlost te raken van onzuiverheden door acne combineren we de facial stimulation peel vaak met ZO Medical van dr. Obagi.

Een frisse, gezonde huid

De facial stimulator peel zorgt voor:

  • het stimuleren van celvernieuwing
  • verbetering van huidtoon en huidstructuur
  • verheldering van de huid
  • vermindering van onzuiverheden

Snel resultaat en nauwelijks bijwerkingen

De facial stimulator peel van dr. Obagi zorgt dat uw huid zijn jeugdigheid behoudt. Omdat de peeling geen water bevat, geeft de behandeling nauwelijks bijwerkingen. U kunt meteen weer aan het werk of naar andere afspraken.

Specialist in medische peelings

DermaClinic is gespecialiseerd in medische peelings. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een facial stimulation peel voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen