• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Fillers

Met het verstrijken van de jaren ondergaat de huid een aantal voorspelbare veranderingen. Dit heeft effect op de huidstructuur, het volume en de uitstraling. De huid verliest onherroepelijk zijn jeugdige uitstraling, omdat de huid minder natuurlijke volumegevende en vochtinbrengende stoffen zoals hyaluronzuur aanmaakt. Ook vermindert het botvolume en het onderhuidse vet in uw gezicht zich. Hierdoor krijgt de huid minder ondersteuning. Rimpels laten zich zien. Met fillers brengen wij nieuw volume aan en worden rimpels zachter en minder zichtbaar.

Natuurlijke contouren en een gladde huid

Door het injecteren van een filler, komt uw huid plaatselijk meer op spanning te staan. Dit vermindert en verzacht rimpels. De natuurlijke contouren in uw gezicht worden op een subtiele wijze versterkt en de huid oogt gladder. Wij kijken altijd naar uw gezicht als geheel. U behoudt na elke behandeling dezelfde uitstraling, maar uw rimpels worden zachter en vallen minder op. Naast het verminderen van rimpels, zijn fillers ook geschikt voor een neuscorrectie en het herstellen van het volume van bijvoorbeeld de wangen en lippen.

Fillers voor een veilig, langdurig resultaat

Na een behandeling met fillers ziet u direct resultaat. Afhankelijk van de soort filler die we gebruiken, houdt het effect 9 tot 12 maanden aan, bij een enkele zelfs nog iets langer. Sommige fillers stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en dragen zo bij aan een jongere huid, ook op de lange termijn. De behandeling wordt als vrijwel pijnloos ervaren. Voor onze behandelingen gebruiken we alleen tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers van veilige, kwalitatieve en betrouwbare merken:

Specialist in behandeling met fillers

DermaClinic is gespecialiseerd in behandelingen met fillers. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fillers voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen