• 20 behandellocaties in Nederland
 • Ruim 12,5 jaar ervaring
 • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
 • Natuurlijk resultaat

Fillers

Fillers: een bewezen methode die het onvermijdelijke verouderingsproces van de huid kan tegengaan. Een fillerbehandeling is geschikt voor een behandeling van diverse probleemgebieden in het gezicht. Wij gebruiken fillers om de volgende zones aan te pakken: gezicht, lippen, wallen, wangen, ogen, kin en neus.

Meer informatie? Vraag een Gratis Consult aan!

 • Veiligheid
 • Deskundigheid
 • Strikte Hygiëne
 • Uitsluitend Medisch Personeel

Met de tijd ondergaat de huid zichtbare veranderingen. Het gezicht krijgt minder volume en rimpels worden zichtbaar. Fillers kunnen helpen deze processen tijdelijk te verbergen. Deze processen worden onder andere in gang gezet door een vermindering  van natuurlijke volumegevende en vochtinbrengende stoffen in de huid. De concentratie van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur en collageen verminderen, de botstructuur neemt af en onderhuids vet verplaatst zich. Fillers zorgen voor vernieuwd volume en vervangen het onderhuidse vet. Derma Clinic legt u uit hoe dit proces werkt en wat u kunt doen om deze ontwikkelingen tegen te gaan.

Bovendien is Dermaclinic gespecialiseerd in filler behandelingen. Wij werken uitsluitend met wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve fillers, aangebracht door medisch geschoold personeel. Dermaclinic biedt medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties. Daarnaast bent u verzekerd van een hoogstaande behandeling met minimale risico’s.

filler resultaat dermaclinic

Wat zijn Fillers?

Fillers zijn injectables die worden gebruikt om het herstel van de huid te bevorderen en de patient een verjongde uitstraling te geven. Aangezien de huid bij het ouder worden minder stoffen zoals hyaluronzuur aanmaakt, kunnen deze geïnjecteerd worden om dit proces tegen te gaan. De spanning van de huid wordt tijdelijk verhoogd om rimpels te verminderen.

Fillers vullen een gedeelte van het gezicht op om de verplaatsing van onderhuids vet te compenseren en de spieren te ontlasten. Fillers kunnen worden gebruikt om er jonger uit te zien, contouren van het gezicht te herstellen en groeven of rimpels te verbergen. De fillers bestaan uit lichaamseigen stoffen die een laag risico met zich mee brengen.

Verschillende Soorten Fillers

Dermaclinic heeft verschillende fillerbehandelingen. In de eerste plaats zijn er hyaluronzuur fillers. Deze bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, zijn volumeverhogend en vochtinbrengend. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, is dit een relatief veilige en goed werkende behandelmethode voor het opvullen van rimpels. Daarnaast zijn er ook fillers die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Aangezien deze behandelingen minimaal invasief zijn, kunnen deze ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere gezicht fillers of andere ingrepen. Wilt u meer weten over de verschillende behandelingen van Dermaclinic? Bekijk de volledige lijst of lees meer over de verschillende soorten injectables.

Dermal Filler

Dermal Fillers zijn ontwikkeld om een verlies van het natuurlijk aangemaakte eiwit collageen en de glucose bouwsteen hyaluronzuur te compenseren. In het bijzonder zorgen zij er voor dat de huid opgevuld en egaal wordt. Radiesse is een dermale filler die diepe rimpels en plooien vermindert en de aanmaak van collageen door de huid extra stimuleert. Zodoende kan deze dermal filler de huid liften en herstellen met een minimaal invasieve procedure. Meer weten over Radiesse dermal filler?

 • Onmidddelijk volume herstel
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Minimaal invasieve behandeling
 • Hoog veiligheidsprofiel
 • Natuurlijke resultaten

Hyaluronzuur Fillers

Hyaluronzuur fillers zijn de oplossing wanneer lijnen en rimpels moeten worden tegengegaan. Daarnaast is het van belang dat het volume in het gezicht hersteld wordt. Tenslotte wordt de huid gerehydrateerd en kunnen lijnen, groeven en rimpels gemakkelijk worden weggewerkt. Belotero heeft een uitgebreid assortiment voor verschillende filler ingrepen in het gezicht. Deze hyaluronzuur fillers kunnen de gezichtscontouren versterken voor een natuurlijk resultaat. Meer weten over Belotero Hyaluronzuur filler?

 • Onmiddelijk volume herstel
 • Zuivere fillers
 • Natuurlijk resultaat
 • Hoogstaande behandeling
 • Minimale risico’s

fillers voor volumeherstel dermaclinic

Verschil tussen Botox en Fillers

Fillers en Botox opereren in hetzelfde gebied, maar zijn zeker geen benamingen voor dezelfde procedure. Om de werking van botox te begrijpen, beginnen we bij de oorzaak van het probleem. Hoewel beide injectables gebruikt kunnen worden om rimpels te behandelen, werken de twee op een andere manier. Fillers worden met name gebruikt om de rimpels op te vullen en de huid te verjongen. Daarentegen wordt botox (botuline toxine) gebruikt om de spier zelf te ontspannen, waardoor rimpels verminderen.

De werkzame stoffen zijn ook anders: Fillers bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur, calcium en stimuleren de aanmaak van collageen. Botox is een eiwit aangemaakt door de clostridium botulinium bacterie. Botuline Toxinen verslappen de spierbeweging waar rimpels door veroorzaakt worden. De beide behandelingen versterken elkaar en worden dan ook vaak in combinatie met elkaar gebruikt.

Risico’s van Fillers en de Oplossingen

Zoals elke (cosmetische) ingreep zijn er risico’s verbonden aan een behandeling met fillers.  Echter worden deze risico’s door Dermaclinic gereduceerd tot het minimum aan de hand van een aantal factoren. Een geslaagde ingreep begint natuurlijk bij een goede arts! Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Dermaclinic heeft al 12,5 jaar ervaring en voert jaarlijks meer dan 5000 behandelingen met succes uit. Ervaringen van onze klanten kunt u lezen op onze website.

Het kan natuurlijk voorkomen dat het lichaam een afwijkende reactie heeft op de geïnjecteerde stof. Een van de bijwerkingen is een lichte zwelling die na een aantal dagen gewoon verdwijnt. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, komen deze reacties niet vaak voor en is de kans klein dat het wordt afgestoten. Knobbelvorming en infecties kunnen worden opgelost met hyaluronidase als het een tijdelijke filler betreft. Het verschil tussen de twee leggen we hieronder uit. Meer weten over injectables behandelingen?

Permanente Fillers

Permanente fillers zijn gevaarlijk en het risico op complicaties is een stuk hoger als bij tijdelijke fillers. Daarnaast zijn permanente fillers vaak geen lichaamseigen stoffen, wat op zich al een risico met zich meebrengt aangezien de stof niet afgebroken wordt. Het risico op infecties ligt hoger en ook allergische reacties treden sneller op. Permanente Fillers zijn niet op te lossen en moeten vaak chirurgisch verwijderd worden. Fillers zijn tijdelijk met een reden: het gezicht is altijd onderhevig aan veranderingen. Wanneer een permanente filler wordt aangebracht is het effect niet te voorspellen en kan de cosmetische ingreep juist een tegenovergesteld effect hebben.

Tijdelijke Fillers

Tijdelijke fillers bestaan voor het grootste gedeelte uit hyaluronzuur en worden afgebroken door het lichaam. De injectables kunnen niet worden ingekapseld en veroorzaken zelden complicaties. Mocht zich er wel een complicatie voordoen, is deze op te lossen met hyaluronidase. Ook zijn deze stoffen allen grondig getest en moet de behandeling herhaald worden om resultaat te zien. En dat is ook hoe het gezicht werkt: geen dag is hetzelfde! Eigenlijk investeert u dus meer in de toekomst met het gebruik van een tijdelijke filler.

Gezicht Fillers

Gezicht Fillers worden gebruikt om uw jeugdige uitstraling terug te laten keren. Om het proces beter te begrijpen moeten we terug naar de oorzaak van het probleem: hoe ontstaan de individuele probleemgebieden en nog belangrijker: Wat kunnen we doen om deze te herstellen? In de onderstaande koppen worden de probleemgebieden uitgelicht en wordt u doorverwezen naar de juiste behandeling.

fillers consult derma clinic

Lip Fillers

Lip fillers worden gebruikt om verschillende problemen rond de mond aan te pakken. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een volume tekort in de lippen. De mond en kinspier proberen dit volume verlies te compenseren en hierdoor kunnen lijnen rondom de mond ontstaan. Deze lijnen worden ook wel “marionetlijnen” genoemd.  Ook de liplijnen, het lipvolume, rimpels in de bovenlip en de neuslippenlijn kunnen opgevuld worden met lip fillers.

Wallen Fillers

Wallen fillers zijn een oplossing voor de donkere kringen rondom uw ogen. Dit gebied kan door volumeverlies zijn stevigheid kwijtraken. Het resultaat is dat de huid gaat hangen. Dit probleem kan worden opgelost met behulp van wallen fillers.

Wangen Fillers

Wangen Fillers worden bijvoorbeeld gebruikt om ingevallen wangen op te vullen. Dit is het resultaat van het krimpen van de schedel bij het ouder worden. De huid krimpt niet mee en hierdoor kunnen ingevallen wangen ontstaan. Door op de juiste plek te behandelen met wangen fillers kan dit volume weer hersteld worden. De ingevallen wangen worden opgevuld. Ook kan worden gekozen voor een liquid facelift om de kaaklijn strakker te maken.

Ogen Fillers

Fillers voor ogen zijn ook een oplossing voor een jonger uiterlijk. De ogen worden ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Naarmate de tijd vordert kunnen er problemen zoals kraaienpootjes, zakkende wenkbrauwen, hangende oogleden of fronsrimpels ontstaan. Vaak wordt hier ook botox voor gebruikt in combinatie met fillers. De oogspieren moeten hard werken om de huid in plooi te houden, hierdoor ontstaan bijvoorbeeld kraaienpootjes. Door deze spieren te ontspannen of andere gebieden zoals holle ogen op te vullen kunnen de ogen een jongere uitstraling krijgen zonder ingrijpende operatie.

Kin Fillers

Kin Filler wordt gebruikt om hernieuwde steun en volume te brengen in uw onderkaak. Een verslapte kaaklijn en ingevallen kin zijn hier voorbeelden van. Kin en Kaaklijn fillers worden gebruikt om op een natuurlijke manier volume terug te brengen in de probleemgebieden. Een aanvullende behandeling kan worden uitgevoerd met botox en/of ultrasoundgolven.

Neus Fillers

Een neuscorrectie met fillers is een goede oplossing wanneer u niet tevreden bent met de huidige stand van uw neus. Bijvoorbeeld wanneer u een bobbel of kuil heeft, kan deze gemakkelijk worden opgevuld met neus fillers. Het resultaat is zachtere contouren en een natuurlijk gelaat. Onze neuscorrectie zonder operatie is eenvoudig en zorgt voor direct resultaat.

Voorhoofd Fillers

Voorhoofdsrimpels verwijderen is een ingreep die wordt uitgevoerd met fillers of botox. Deze rimpels kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld een huidoverschot dat zorgt voor zakkende wenkbrauwen. De voorhoofdspier moet dit proces compenseren, wat weer zorgt voor nieuwe rimpels. Een ooglidcorrectie kan ook een uitkomst bieden.

Waarom Fillers bij Dermaclinic?

Simpel. Omdat het bij Dermaclinic gaat over wat u vanbinnen voelt. Deze reden is vaak leidend bij een cosmetische ingreep. Daarom vinden wij het belangrijk om uw binnenkant en buitenkant zo goed mogelijk bij elkaar aan te laten sluiten! Op deze manier komt uw innerlijke schoonheid naar buiten.

filler behandeling bij dermaclinic zwolle

Daarnaast is Dermaclinic gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en cosmetische ingrepen zonder ingrijpende operaties door middel van veilige behandelmethodes. Jaarlijks voeren wij meer dan 5000 behandelingen uit. Ons personeel is uitsluitend medisch geschoold, Dermaclinic heeft al meer dan 12.5 jaar ervaring. Wilt u weten wat klanten over ons zeggen? Lees dan de ervaringen en recensies van onze behandelingen.

 

Prijs

Bij Dermaclinic zijn we open over onze tarieven. U weet precies de prijs van uw behandeling, afhankelijk van de grootte van de ingreep. Bekijk de tarieven van uw fillerbehandeling hier. De tarieven van elke behandeling kunt u hier vinden.

Fillers Prijs: Radiesse

0,8 ml €450,00
1,5 ml €555,00
3 ml €875,00

Fillers Prijs: Belotero

1 ml €425,00
2 ml €795,00

De resultaten van een filler behandeling kunnen per persoon verschillen.

Gratis Consult inplannen

Wilt u een cosmetische ingreep laten uitvoeren? Voor het volledige behandelaanbod kunt u terecht bij onze vestigingen in Groningen en Drenthe. Wilt u een overzicht van het aanbod per locatie? Neem dan contact met ons op! Hier vindt u het antwoord op andere vragen. Dermaclinic staat altijd voor u klaar. Wij kunnen u tijdens een gratis consult alles vertellen over de verschillende behandelingen en alle locaties waar deze uitgevoerd worden! Wij kijken naar het grotere geheel en laten uw innerlijk en uiterlijk naadloos bij elkaar aansluiten door middel van hoogstaande behandelingen met minimale risico’s.

 

 

 

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen