• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Speciale huidbehandelingen

Voor de huid die wat meer aandacht nodig heeft, hebben we een speciale huidbehandelingen. Veelvoorkomende huidklachten zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering pakken we hiermee effectief aan. Na de behandeling ziet u er zichtbaar gezonder uit. Natuurlijk verwennen we u tijdens de behandelingen met een ontspannen gezichts-, nek- en schoudermassage.

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag

Acne en oil control treatment
We starten de behandeling tegen acne en een onzuivere huid met een dieptereiniging met een herbal enzyme peel. Dit werkt ontstekingsremmend. Het Bio-Sulfur Masque is een masker met zwavel, eucalyptus en een ontgiftende klei. Uw huid wordt diep gereinigd zonder uit te drogen.

Ultra hydration treatment
Met een herbal enzyme peel zuiveren uw huid. Het Aloë Hydra Masque met een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E verzorgt de droge, doffe en verouderde huid. Uw huid wordt van binnenuit gehydrateerd, waardoor deze weer tot leven komt.

Skin brightening treatment
We geven uw huid een dieptereiniging met de herbal enzyme peel. De ZO brightening mask is een masker dat bestaat uit een speciale mix van arbutine en groene thee-extracten. De behandeling helpt tegen pigmentvlekken, een zwangerschaps-masker en zonbeschadiging.


DermaClinic biedt ook huidtherapie in de cosmetische kliniek, klik hier voor de klinische behandelingen.

Maak direct een afspraak Boek online
Ik heb een vraag