• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Huidoneffenheden verwijderen met laser

Oneffenheden in uw huid, zoals steelwratjes en andere wratten, kunnen hinderlijk zijn of als cosmetisch storend worden ervaren. Denk hierbij aan een wrat op een prominente plaats of een steelwratje dat u steeds voelt tijdens het bewegen. Huidoneffenheden verwijderen is vaak mogelijk met laser of in enkele gevallen met huidchirurgie.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Huidoneffenheden verwijderen met laser

In veel gevallen wordt er bij het verwijderen van huidafwijkingen en huidoneffenheden gekozen voor huidchirurgie, waarbij de wrat of het steelwratje wordt weggesneden. Soms is het echter ook mogelijk om fibromen en wratten te verwijderen met de medische laser (Skin Remodeling). Op de huid liggende huidafwijkingen worden hierdoor vlakker en er is een verminderde kans op littekens. Huidchirurgie is dan niet meer nodig. Uw arts zal u adviseren of een laserbehandeling de juiste behandeling is in uw situatie.

Specialist in het verwijderen van huidoneffenheden

DermaClinic is gespecialiseerd in het verwijderen van huidoneffenheden met behulp van laser. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw fibromen of wratten? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen