• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Huidtherapeutische behandelingen

Littekens, acne, overbeharing: het zijn voorbeelden van huidproblemen die goed te behandelen zijn met huidtherapie. Wellicht heeft u heel andere huid gerelateerde klachten zoals couperose, huidveroudering of pigmentvlekken en wilt u professioneel advies of een behandeling waarmee u daadwerkelijk resultaat ziet. Met behulp van huidtherapeutische behandelingen kunnen we uw klachten verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. De huidtherapeuten van DermaClinic zijn hoogopgeleid (HBO+) en zeer ervaren. In veel gevallen komt huidtherapie in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Huidtherapie door een huidtherapeut

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist. De benaming ‘huidtherapeut’ is wettelijk beschermd: alleen mensen die hiervoor een specifieke hbo-opleiding hebben voltooid mogen zichzelf zo noemen. Uiteraard zijn de huidtherapeuten van DermaClinic geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zo weet u zeker dat u kunt vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Huidtherapie bij DermaClinic

Huidtherapie soms vergoed door zorgverzekeraars

In principe heeft u geen verwijzing nodig voor een behandeling door een huidtherapeut. Wel kan het zijn dat u een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig heeft om in aanmerking te komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Een groot deel van de huidtherapeutische behandelingen bij DermaClinic wordt met een verwijzing vergoed door uw zorgverzekeraar.  Wel moet u de factuur eerst zelf betalen. U dient de factuur daarna in bij uw zorgverzekeraar, waarna deze het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening zal storten.

Specialist in huidtherapie

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van de huid met behulp van huidtherapie. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen