• 20 behandellocaties in Nederland
 • Ruim 12,5 jaar ervaring
 • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
 • Natuurlijk resultaat

Huidverbetering met Obagi

De medische en cosmetische producten van dr. Zein Obagi verbeteren de huid op celniveau, waardoor uw huid transformeert en blijvend verbetert. ZO zorgt voor goede resultaten bij huidproblemen, zoals melasma, (diepe) rimpels, ouderdomsvlekken, acne en acnelittekens. De medische producten van ZO Medical verminderen rimpels en fijne lijntjes en verstrakken de huid. De cosmetische producten van ZO Skin Health onderhouden en verzorgen uw huid.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Filosofie van dr. Obagi

De Amerikaanse arts dr. Zein Obagi gelooft, net als DermaClinic, in een holistische benadering. Dat betekent: kijken naar het gezicht als geheel en van daar uit een plan maken om de huid te verbeteren. Zo zijn de producten van ZO ook ontwikkeld. Ze werken niet alleen tegen rimpeltjes, maar zijn ook zeer effectief bij acne of pigmentvlekken. “Een mooie en gezonde huid straalt en heeft geen beschadigingen”, zegt dr. Zein Obagi. De medische producten van ZO Medical werken door tot op het celniveau in de huid en zetten de huid daarna zelf aan het werk. De verzorgende producten van ZO Skin Health zorgen dat uw huid mooi blijft. Deze effectieve methode heeft er voor gezorgd dat dr. Zein Obagi marktleider is in de VS en daarnaast de meest bekende en gewaardeerde huidgezondheidsexpert ter wereld.

ZO Medical

Voor veel huidproblemen is ZO Medical een ideale oplossing. ZO Medical van dr. Zein Obagi is heel veelzijdig en pakt huidproblemen effectief aan. ZO Medical levert krachtige formules met hoge concentraties actieve ingrediënten. Hoe hoger de concentratie, hoe beter het resultaat. Retinol en antioxidanten in de juiste concentraties dringen diep door in de huid. ZO Medical is effectief bij:

 • (diepe) rimpels en fijne lijntjes
 • acne en acnelittekens
 • pigmentvlekken
 • ouderdomsvlekken / actinische keratosen
 • melasma (zwangerschapsmasker)
 • huidverslapping
 • huidziekten waaronder rosacea

ZO Skin Health

Wilt u ook op de lange termijn goed voor uw huid zorgen? ZO Skin Health van dr. Zein Obagi biedt u een luxe huidverzorging met uitstekende resultaten. Door hoge doseringen actieve ingrediënten –zoals retinol, vitamine C en melkzuur- toe te voegen aan de huid, worden de cellen weer geactiveerd om te gaan werken en komt de collageen- en elastineproductie weer op gang. ZO Skin Health gebruikt u bij:

 • een gezonde huid die u mooi wilt houden
 • lichte acne
 • rimpels en fijne lijntjes
 • grove poriën
 • rosacea
 • hyperpigmentatie
 • doffe teint

Medische peelings

Een ZO-specialist kan een aantal peelings adviseren die uitgevoerd worden in onze kliniek, zoals de 3-Step-Stimulation Peel en de Controlled Dept Blue Peel. De 3-Step-Stimulation Peel van ZO Medical is speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon. De peeling exfolieert effectief de bovenste beschadigde huidlagen en stimuleert de onderliggende huidlagen. De Controlled Depth Peel is de diepst mogelijke peel van ZO en kenmerkt zich door zijn sterke anti-aging effect. De peeling is de doorontwikkeling van de bekende Obagi Blue Peel. Met de peeling verdwijnen lijntjes, vervagen rimpels en krijgt de huid een egale toon en gezonde uitstraling.

Dr. Zein Obagi tegen huidkanker

De producten van dr. Zein Obagi verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker. DNA-schade van de huid leidt vaker dan we denken tot diverse vormen van huidkanker. Door het verouderen van de huidcellen gaan de huidcellen slechter functioneren. Dit wordt verergerd door blootstelling aan UV-licht, ook als het niet zonnig is. Door de huid op de juiste wijze te stimuleren en verzorgen, wordt de celfunctie hersteld en de kans op huidkanker verlaagd.

Uitgebreid assortiment producten

Voor iedere huid is er een geschikt product in het assortiment van ZO. Omdat alle producten van ZO vanuit dezelfde filosofie werken, is het vaak zinvol om de producten onderling te combineren voor het beste resultaat. De producten van ZO vullen elkaar uitstekend aan en maken een behandeling op maat goed mogelijk. Het is wetenschappelijke bewezen dat ZO Skin Health en ZO Medical echt resultaat geven. Wij adviseren u graag over de juiste ZO-producten voor uw huid.

U kunt onze producten ook daarna comfortabel bestellen in onze webshop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen