• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Huidverstrakking en huidversteviging

Huidverslapping wordt veroorzaakt doordat de huid met de jaren gaat hangen door een verminderde aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastinevezels. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van probleemzones.  Probleemzones in het gelaat zoals: onderkin, hangende hals of hamsterwangen kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw uitstraling.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Wij werken met de ClearLift laser en de Fractional Laser voor verstrakking in het gelaat. Deze toepassingen zijn effectief en duurzaam.
Uw huid wordt zichtbaar strakker, steviger en gezonder.

ClearLift Laser

De ClearLift is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van slappe huid in het gezicht zoals onder de ogen, voorhoofd, rondom de mond en kaaklijn, hals en decolleté. Krachtige lichtflitsen stimuleren de aanmaak van collageen diep in de huid, terwijl de opperhuid in tact blijft. Daarom kan de ClearLift laser uw huid vrijwel pijnloos en effectief verstrakken, bijvoorbeeld in uw hals of onder uw ogen. Het resultaat is langdurig, de behandeltijd is kort en u heeft geen last van downtime. Een behandeling tijdens uw lunchpauze is vaak goed mogelijk, u bent direct weer toonbaar. Deze behandeling is ook goed te combineren met de Fractional Laser.

Verslapping hals zeer goed te behandelen met de ClearLift

Verslapping in een hals is erg moeilijk te behandelen maar de huid in uw hals verraadt vaak wel uw echte leeftijd. Ook een Plastisch Chirurg kan de huid van de hals niet liften omdat dit u zou beperken in uw bewegingsvrijheid en dit bovendien optisch geen mooi resultaat geeft. De Clearlift geeft hier wel resultaat en bovendien ook nog eens zonder vervelende bijwerkingen. Daarom noemen wij het ook wel Laserchirurgie. Daar waar de echte chirurgie stopt, kan de ClearLift laser toch uitkomst bieden. Al na twee tot drie weken ziet u het eerste resultaat: een meer gladde, stevige huid en een frisse uitstraling. Met 6 a 7 behandelingen heeft u een optimaal resultaat.

Littekenbehandeling met de ClearLift Laser

De ClearLift Laser wordt met name ingezet voor het versoepelen van littekens waarbij de huid bij het litteken door onderhuids bindweefsel is verhard. Doordat de ClearLift Laser doordringt tot de lederhuid is het mogelijk dit bindweefsel te versoepelen. De Fractional Laser wordt erg succesvol ingezet bij de behandeling van littekens die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen Fillers en medische peelings ook bijdragen aan een goede littekenbehandeling.

Kuurbehandeling voordeel

Als u een kuur van 6 ClearLift behandelingen aankoopt, krijgt u van ons de 7de behandeling gratis.

Fractional Laser

Met de gefractioneerde erbium laser verdampen we een flinterdun laagje van de huid en worden er microscopische openingen gemaakt in het huidoppervlak.

Krachtige huidverbetering van buiten en van binnenuit

De laserenergie dringt diep in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak, verbetert de huidstructuur en wordt de huidskleur minder vaal. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en verwijdert overtollige dode huidcellen. Rimpels en fijne lijntjes vervagen. Naast het feit dat de dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd geeft de laser een krachtige stimulans van binnenuit om te vernieuwen. Ook weken na de behandeling ziet uw huid er mooier en voller uit.

Littekenbehandeling met de Fractional Laser

De Fractional Laser wordt vaak erg succesvol ingezet bij de behandeling van littekens. Bij littekens waar veel onderhuids bindweefsel een rol speelt wordt de ClearLift laser juist weer ingezet. Daarnaast kunnen Fillers en medische peelings ook bijdragen aan een goede littekenbehandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling heeft u 3 tot 7 dagen last van lichte roodheid en ontstaat er een dun korstje op de huid. Het beste resultaat bereikt u met meerdere behandelingen, waarbij u steeds een pauze van circa 4 weken aanhoudt. U krijgt een optimaal resultaat na 4 behandelingen.

Kuurbehandeling voordeel

Als u een kuur van 4 behandelingen ondergaat hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Meer informatie kunt u vinden in onze prijslijst.

Huidverstrakking in combinatie met ZO Medical

Met de medische producten van ZO Medical wordt uw huid niet alleen strakker, maar ook gezonder. Dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor een nieuwe, gezonde huid. Bovendien stimuleert ZO Medical de celdeling, waardoor uw huid ook op de lange termijn soepel en elastisch blijft zonder te gaan hangen. Vaak gaat een slappe huid samen met pigmentvlekken, rimpeltjes en een vale teint. ZO Medical behandelt het hele spectrum aan klachten rondom huidveroudering. De producten van dr. Zein Obagi verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker. DNA-schade van de huid leidt vaker dan we denken tot diverse vormen van huidkanker. Door de huid op de juiste wijze te stimuleren en verzorgen, wordt de celfunctie hersteld en de kans op huidkanker verlaagd.

 

Specialist in huidverstrakking

DermaClinic is gespecialiseerd in huidverstrakking. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van huidverstrakking? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen