• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Liquid facelift

Met het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht en neemt het volume af. De huid wordt langzaam minder stevig en elastisch en krijgt minder ondersteuning door de afname van onderhuids vet. Dit kan resulteren in een vermoeide gezichtsuitdrukking en hangende contouren. Met een liquid facelift realiseren we een natuurlijke volumecorrectie voor uw hele gezicht.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Maatwerk voor uw gezicht
De liquid facelift is altijd maatwerk en kan worden uitgevoerd met verschillende injectables en technieken. Door onze canuletechniek hebben we maar een klein prikje nodig om een groter gebied onderhuids te injecteren. Het resultaat van een liquid facelift is heel natuurlijk. U bent nog steeds uzelf en u behoudt uw natuurlijke uitstraling, maar ziet er zachter en uitgeruster uit.

Facelift zonder operatie
Met onze liquid facelift wordt uw gezicht op een heel natuurlijke en veilige manier gelift zonder ingrijpende operatie: uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug. We herstellen vormen en volume en corrigeren verslapte contouren. Ook diepere lijnen, rimpels en plooien worden zachter. Het resultaat van een liquid facelift is vrijwel direct zichtbaar. U heeft wel 9 tot 12 maanden plezier van uw facelift zonder operatie.

Specialist in liquid facelift
DermaClinic is gespecialiseerd in liquid facelifts met injectables. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van een liquid facelift voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

 

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen