• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Massages

Even tot rust komen en uw hoofd helemaal leegmaken? Eigenlijk is er niets dat beter werkt dan een ontspannende massage. Bij DermaClinic Schoonheidssalon bieden we u de keuze uit een volledige lichaamsmassage of een massage van bijvoorbeeld uw rug, benen of armen. Ook een gezichtsmassage behoort tot de mogelijkheden.

Soepele spieren
Voor onze massages gebruiken we een aantal technieken om de spieren en de huid goed te doorbloeden. Deze handgrepen, zoals strijkingen en knedingen zijn erop gericht om de spieren weer soepel te maken. De spieren functioneren beter na een massage, waardoor u een verkwikt gevoel ervaart. Een volledige lichaamsmassage duurt 60 minuten. Een massage van de rug, benen en armen duurt 30 minuten.

Verlichting bij stress
Een massage is vaak lekker na een drukke werkweek, maar kan ook veel verlichting geven wanneer u lichamelijke of emotionele stress ervaart. U kunt een massage echt zien als een cadeautje aan uzelf.

Nek- schoudermassage
Ontspannende massage die de stress en vermoeidheid direct aanpakt. Vastzittende spieren, knopen en blokkades worden voorzichtig losgemaakt. De massage zorgt voor een betere doorbloeding zodat het resultaat nog dagen voelbaar zal zijn. De massage om je weekend goed te starten.

Hoofdhuidmassage
Veel mensen beschrijven de hoofdmassage als ‘ bevrijdend’ en dat is precies waarvoor deze massage is bedoeld: het bevrijden van de spanning in het hoofd. Maar ook voor het afvoeren van stress, afvalstoffen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Het is een heerlijke massage om even helemaal aan niets te hoeven denken en het gewoon te ondergaan.

Lichaamsmassage
Een massage voor iedereen die graag lekker ontspannen gemasseerd wil worden. Waarbij het accent met name ligt op het ontspannende effect en het afvoeren van de afvalstoffen, maar daarnaast worden ook de bloedcirculatie en stofwisseling geactiveerd. Na een drukke werkweek wanneer u zich vermoeid en ‘leeg’ voelt, is het erg prettig, maar ook als u zich gezond en goed voelt kan een ontspannende lichaamsmassage heerlijk zijn.

Voetmassage
Elke dag dragen onze voeten ons gewicht, maar krijgen over het algemeen niet de aandacht die ze verdienen. Dat is jammer, want op gezonde voeten kunnen we langer voortstappen. Een voetmassage werkt door op het hele lichaam, door bepaalde punten onder de voet te stimuleren kunnen er blokkades in het lichaam worden opgeheven. Bloed en lymfecirculatie worden gestimuleerd, energie kan weer vrij stromen. De massage na een lange werkdag.

Bindweefselmassage
Een jong, strak en rimpelvrij gezicht komt voort uit goed stevig bindweefsel. Met het verouderen van de huid wordt er minder colageen en elastine aangemaakt. De huid wordt slapper, met rimpels tot gevolg. Een bindweefselmassage bestaat uit diepe knedende of rollende massagegrepen, waardoor de elasticiteit en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd worden. De huid is beter in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren. De massage om de huidconditie te verbeteren.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak Afspraak maken
Ik heb een vraag