• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Ontharen: elektrisch epileren

Omdat blonde of grijze haren nauwelijks pigment bevatten, is ontharen met IPL of de Soprano ICE laser soms niet mogelijk. Blonde of grijze ongewenste haren verwijdert u duurzaam door middel van elektrische epilatie. Ontharen door elektrisch epileren is een uitstekend alternatief en bij uitstek geschikt voor kleine oppervlakten, zoals voor het verwijderen van ongewenste haren in het gezicht. De huid wordt langdurig zacht en glad, zonder stoppels.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Klein gecontroleerd stroomstootje verwijdert haar

Bij elektrisch epileren worden de haartjes stuk voor stuk behandeld met een heel dun naaldje. We brengen het naaldje langs de haarschacht in het haarzakje en geven hierna een klein gecontroleerd stroomstootje in de haarfollikel. Deze energie is vooraf ingesteld en volkomen veilig. Het haarzakje wordt verwarmd, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt. De behandeling is soms gevoelig. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om de sterkte van de stroomstootjes aan te passen aan uw pijngrens. Zo blijft de gevoeligheid van de behandeling altijd binnen uw grenzen. Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood en wat bobbelig zijn. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf weer.

Meerdere behandelingen tegen ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei verwijderen door middel van elektrisch epileren is een intensief traject. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid haartjes en de gewenste oppervlakte die u wilt laten ontharen. Daar staat tegenover dat de behandeling over het algemeen minder kostbaar is dan een laserbehandeling. Bent u aanvullend verzekerd? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar naar een vergoeding voor elektrisch epileren bij ongewenste haargroei.

Specialist in ontharen met elektrisch epileren

DermaClinic is gespecialiseerd in huidbehandelingen, zoals duurzaam ontharen door middel van elektrisch epileren. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw ongewenste haargroei? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen