• 20 behandellocaties in Nederland
 • Ruim 12,5 jaar ervaring
 • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
 • Natuurlijk resultaat

Ontharen: Soprano ICE Diode laser

Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. DermaClinic is één van de weinige klinieken in Nederland die de Soprano ICE Diode laser hiervoor aanbiedt.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Bekijk onze actie voor laser ontharen

De Soprano ICE voor ontharen heeft de volgende voordelen:

 • Vrijwel pijnloos ontharen
 • Kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook in de zomermaanden
 • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkeren huid)
 • Geschikt voor alle haartypes 
 • Definitieve haarreductie
 • Geen hersteltijd
 • Weinig kans op verbrandingen
 • Minder behandelingen nodig dan andere lasers en/of IPL
 • Snellere behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethodes

In 2015 is de Soprano ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser en is FDA goedgekeurd.

Ontharen kan het hele jaar door

Als medisch-cosmetische kliniek staat DermaClinic voor hoogwaardige kwaliteit en wetenschappelijk bewezen behandelingen. Wij willen bovendien onze klanten het hoogst mogelijke comfort bieden met maximaal en zichtbaar resultaat. Daarom werken we met de award winnende Soprano ICE laser.

De Soprano ICE laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste Diode laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. De SHR-techniek maakt het ontharen nagenoeg pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel.

Permanente haarreductie

Laserontharing met de Soprano ICE laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over uw huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. Gemiddeld heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Daarom zeggen wij ook vrijwel pijnloos.

Specialist in ontharen met laser

DermaClinic is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Wij zijn gevestigd in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Arnhem, Groningen, Den Haag en Zwolle.  Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Soprano Ice laser. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen