• Groningen & Zwolle
  • Man & vrouw
  • Beauty
  • Ontspanning

Ontharen

Ongewenste haargroei op uw gezicht of lichaam is heel vervelend. Haren op uw bovenlip of kin zijn vaak hard en stug en laten rode plekken achter als u ze epileert. Het ontharen van de benen, oksels en bikinilijn is veel werk, zeker wanneer u het mooi wilt bijhouden.

Bij DermaClinic Schoonheidssalon harsen we de haartjes op uw gezicht en lichaam. Dit doen we snel en effectief. U heeft tot wel 5 weken plezier van uw behandeling. Een harsbehandeling is ook heel geschikt voor mannen met overbeharing op bijvoorbeeld de rug of schouders.

Ontharen met warme honing en azuleenhars
We harsen uw gezicht en lichaam met warme honing of azuleenhars. Heeft u een erg gevoelige huid? Dan maken we gebruik van suikerhars. Suikerhars hecht zich niet aan de huid maar aan de haartjes. Hierdoor is de behandeling minder belastend voor de huid.

Steeds minder haargroei
Als u de behandeling regelmatig herhaalt, zonder tussendoor te scheren, zult u zien dat de haartjes minder snel terugkomen. Uw huid blijft langer zacht en glad.


Tevens bieden we bij DermaClinic Cosmetische Kliniek andere vormen van ontharen namelijk met Laser of Elektrisch Ontharen 

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak Afspraak maken
Ik heb een vraag